Η Boxing Day θα μεταδοθεί σε Live Streaming από την Amazon

Η φετινή Boxing Day στην Premier League θα είναι διαφορετικές απ' όλες τις άλλες, καθώς θα μεταδοθεί σε Live Streaming από την Amazon για πρώτη φορά στην ιστορία.

Η πιο διάσημη αγωνιστική στον κόσμο, η περιβόητη Boxing Day στην Premier League, θα μεταδοθεί ολόκληρη σε Live Streaming από την Amazon και για πρώτη φορά οι αγώνες θα γίνουν σε τέσσερις διαφορετικές ζώνες.

Η Premier League αποδεικνύει για ακόμη μια φορά γιατί είναι έτη φωτός μακριά από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα και γιατί είναι η λίγκα με τις μεγαλύτερες συμφωνίες.

Η Premier League λοιπόν έχει τηλεοπτικές συμφωνίες, πέρα από την Amazon, με το Sky Sports και το BT Sport, με τα χρήματα που δίνονται, να είναι μυθικά. Αξίζει να σημειωθεί πως η Amazon έχει πληρώσει 90 εκατ. λίρες για να δείχνει 20 παιχνίδια μέσα στη σεζόν και τα εννέα θα είναι στη Boxing Day, ημέρα Πέμπτη (26/12).

Τα παιχνίδια της αγωνιστικής θα μεταδοθούν σε τέσσερις διαφορετικές ζώνες, κάτι επίσης που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά. Στις 14:30, στις 17:00, στις 19:30 και στις 22:00 την ημέρα της Boxing Day, ενώ μια ημέρα μετά (27/12) θα γίνει το ματς της Γουλβς με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Μολινό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Άστον Βίλα – Νόριτς
Μπόρνμουθ – Άρσεναλ
Τσέλσι – Σαουθάμπτον
Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ
Έβερτον – Μπέρνλι
Λέστερ – Λίβερπουλ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουότφορντ
Τότεναμ – Μπράιτον
Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από