Νίκες για Τσέλσι-Λέστερ, νέα «γκέλα» η Τότεναμ

H Tότεναμ συνέχισε τις προβληματικές της εμφανίσεις, καθώς παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Γουότφορντ. Νίκες για Τσέλσι, Άστον Βίλα και Λέστερ κόντρα σε Νιούκαστλ, Μπράιτον και Μπέρνλι αντίστοιχα.

Η Τσέλσι συνέχισε το σερί της και πλέον μετράει τρεις διαδοχικές νίκες στην Premier League, καθώς η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ επικράτησε με 1-0 της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Σκόρερ για τους «μπλε» του Λονδίνου, που πλέον είναι στην 3η θέση και στο -7 από την πρωτοπόρο, ήταν ο Μάρκος Αλόνσο στο 73′. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο υπέρ της Τσέλσι, με τους γηπεδούχους συνολικά να έχουν 17 τελικές προσπάθειες (8 στον στόχο), ενώ η Νιούκαστλ είχε 8 τελικές (καμία στον στόχο).

Η Τότεναμ συνέχισε τις… γκέλες, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε τη Γουότφορντ στην έδρα της, καθώς παραχώρησε ισοπαλία με 1-1. Ο Ντουκουρέ στο 6′ «πάγωσε» το Βόρειο Λονδίνο με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν μόλις τέσσερα λεπτά μακριά από τη νίκη. Η Τότεναμ κατάφερε να κάνει μόλις τη δεύτερη τελική εντός στόχου στο 86′ και να σκοράρει με τον Ντέλε Άλι για το τελικό 1-1.

Από εκεί και έπειτα, στα υπόλοιπα αποτελέσματα της της 9ης αγωνιστικής της Premier League, Άστον Βίλα και Λέστερ επικράτησαν με το ίδιο σκορ (2-1) των Μπράιτον και Μπέρνλι, ενώ ισόπαλες ήρθαν οι αναμετρήσεις Γουλβς-Σαουθάμπτον (1-1) και Μπόρνμουθ-Νόριτς (0-0).

Δείτε τις συνθέσεις στους αγώνες Τσέλσι- Νιούκαστλ και Τότεναμ-Γουότφορντ:

Τσέλσι (Λάμπαρντ): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο, Ζουμά, Τομορι, Μπάρκλεϊ (43′ Κόβασιτς), Ζορζίνιο, Μάουντ (64΄ Πούλισικ), Γουίλιαν, Αμπραχαμ, Χάντσον – Οντόι (90′ Τζέιμς)

Νιουκάστλ (Μπρους): Ντουμπράβκα, Κλαρκ, Σααρ, Βίλεμς, Λασάλς, Γιέντλιν, Αλμιρόν (70′ Κάρολ), Μαξιμίν (85′ Γκέιλ), Μ. Λόνγκσταφ, Σ. Λόνγκσταφ, Ζοέλιντον (83΄Ατσού)

Τότεναμ (Ποτσετίνο): Γκασανίγκα, Βερτόνχεν, Σάντσεζ, Αλντερβάιρελντ, Ρόουζ, Ουίνκς, Σισοκό, Οριέ, Άλι, Μόουρα, Κέιν

Γουότφορντ (Φλόρες): Φόστερ, Γιανμάατ, Καμπασέλε, Ντόσον, Κάθκαρτ, Χολέμπας, Κλέβερλι, Σαλομπά, Ντουκουρέ, Ουέλμπεκ (4’ Ντεουλοφέου), Περέιρα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από