Χάρι Κέιν : Ό,τι ακουμπάει γίνεται γκολ

Ο Χάρι Κέιν έχει μια απίστευτη εκτελεστική δεινότητα τη φετινή σεζόν και μετά το χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στην Μπέρνλι κυνηγάει δύο τρομερές επιδόσεις μέσα στο 2017.

Το 2017 είναι αδιαμφισβήτητα η χρονιά του Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός επιθετικός σκοράρει ακατάπαυστα και με κάθε τρόπο, θέλοντας να σπάσει κάθε ρεκόρ που θα βρεθεί στο διάβα του.

Ο 24χρονος διεθνής με το χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στην Μπέρνλι έφτασε τα έφτα μέσα στο 2017 (5 στην Πρέμιερ Λιγκ, 1 στο Κύπελλο Αγγλίας και 1 στο Τσάμπιονς Λιγκ), μια ασύλληπτη επίδοση για κάποιον που το όνομα του δεν είναι Κριστιάνο Ρονάλντο ή Λιονέλ Μέσι. Τα ρεκόρ του επιθετικού της Τότεναμ, όμως,  δεν σταματούν εκεί.

Πλέον έχει φτάσει τα 36 γκολ στο ημερολογιακό έτος που διανύουμε, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Άλαν Σίρερ από το 1995, με τον Κέιν να έχει φτάσει σε αυτό τον αριθμό έχοντας παίξει εφτά παιχνίδι λιγότερα (35 έναντι 42). Μάλιστα, θα έχει την ευκαιρία να κάνει δικό του το ρεκόρ, αν σκοράρει έστω μια φορά στο παιχνίδι της Τότεναμ κόντρα στη Σαουθάμπτον  την Τρίτη (26/12).

Παράλληλα, ο Κέιν μετράει 53 τέρματα σε 49 παιχνίδια στο 2017 και βρίσκεται πίσω μόνο από τον Μέσι (54 σε 64 ματς), πράγμα που σημαίνει ότι αν πετύχει δύο γκολ θα πάρει το άτυπο βραβείο του πρώτου σκόρερ… σπίτι του. Πρόκειται για απίστευτες επιδόσεις από τον Άγγλο επιθετικό, που αν συνεχίσει να εξελίσσεται είναι βέβαιο πως θα μας απασχολεί για πολλά ημερολογιακά έτη ακόμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από