«Διπλά» εξάδας για Σέφιλντ και Γουλβς

H Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επικράτησε 1-0 της Μπράιτον εκτός έδρας και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της Premier League, ενώ και η Γουλβς πέρασε νικηφόρα από το «Carrow Road» με ανατροπή (1-2), πιάνοντας εξάδα.

H Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επικράτησε 1-0 της Μπράιτον εκτός έδρας και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της Premier League, ενώ και η Γουλβς πέρασε νικηφόρα από το «Carrow Road» με ανατροπή (1-2), πιάνοντας εξάδα. Νίκες για Νιουκάστλ, Μπέρνλι και Σαουθάμπτον.

Συνεχίζεται η ξέφρενη πορεία της νεοφώτιστης Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην φετινή Premier League, η οποία «καλπάζει» και δικαιούται να ονειρεύεται ευρωπαϊκή έξοδο.

Η «καλοκουρδισμένη» μηχανή του Γουάιλντερ πραγματοποίησε μία ακόμα ώριμη εμφάνιση στο «Φάλμερ» και με γκολ του ΜακΜπέρνι στο 23’ επικράτησε 1-0 της «φλύαρης» Μπράιτον, που έχασε ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλή άμυνα της Σέφιλντ.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Ράιαν, Μοντόγια (56’ Mπισουμά), Γουέμπστερ, Μπερν, Ντανκ, Στίβενς, Πρέπερ, Γκρος (46’ Μάρεϊ), Μούι, Μοπέι, Τροσάρ (46’ Κόνολι)

ΣΕΦΙΛΝΤ: Χέντερσον, Μπάσαμ, Ίγκαν, ΜακΓκόλντρικ, Ο’Κόνελ, Μπάλντοκ, Στίβενς, Νόργουντ (82’ Μπέσιτς), Λούντστραμ, Φρίμαν (52’ Όσμπορν), ΜακΜπέρνι (62’ Μουσέτ)

Νόριτς- Γουλβς 1-2

Η Γουλβς του Νούνο κατάφερε να πάρει άλλη μία νίκη και μάλιστα με ανατροπή. Αυτή τη φορά οι «Λύκοι»… δάγκωσαν τα «καναρίνια»με σκορ 2-1 και την άφησαν την ομάδα του Φάρκε στον βυθό της βαθμολογίας.

Η Νόριτς προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Κάλντγουελ στο 17′, αλλά οι φιλοξενούμενοι με αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος, πήραν το σπουδαίο τρίποντο.

Ο Σάις στο 60ο λεπτό ισοφάρισε, ενώ στο 81′ ο Ραούλ Χιμένεθ υπέγραψε την ανατροπή για την Γουλβς, στέλνοντας το σύνολο του Νούνο στην έκτη θέση.

ΝΟΡΙΤΣ: Κρουλ, Άαρονς, Χάνλεϊ, Τσίμερμαν, Μπιράμ, ΜακΛίν, Τετέι (86’ Βράνσιτς), Τράιμπουλ (86’ Ερνάντεθ), Μπουενδιά, Κάντγουελ (86’ Σρμπένι), Πούκι

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Σάις, Ντεντόνκερ, Κόαντι, Ντόχερτι, Νέβες, Μουτίνιο, Γιόνι Τραορέ, Χιμένες (90+3’ Κουτρόνε), Ζότα (77’ Νέτο)

Αναλυτικά η εικόνα της 18ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 21/12

Έβερτον-Άρσεναλ 0-0

Μπόρνμουθ-Μπέρνλι 0-1
(89′ Ροντρίγκεζ)

Άστον Βίλα-Σαουθάμπτον 1-3
(75′ Γκρίλις – 21′, 51′ Ινγκς, 31′ Στίφενς)

Νόριτς-Γουλβς 1-2
(17′ Κάλντγουελ – 60′ Σαΐς, 81′ Χιμένες)

Μπράιτον-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-1
(23′ ΜακΜπέρνι)

Νιούκαστλ-Κρίσταλ Πάλας 1-0
(83′ Αλμιρόν)

Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ (19:30)

Κυριακή, 22/12

Γουότφορντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:00)
Τότεναμ-Τσέλσι (18:30)
Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ (αναβολή)

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από