Mάριο Πετράλια: «Υπάρχει ενδιαφέρον της Άρσεναλ για Γκιμαράες»

Ο πρόεδρος της Παραναένσε επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των κανονιέρηδων για τον 22χρονο αμυντικό χαφ της ομάδας του.

Το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον 22χρονο αμυντικό χαφ της Ατλέτικο Παραναένσε, Μπρούνο Γκιμαράες, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, Μάριο Πετράλια με δηλώσεις του στην εφημερίδα «O’ Jogo».

Ωστόσο, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Παραναένσε, φαβορί για την απόκτησή του Γκιμαράες είναι η Μπενφίκα, η οποία έχει καταθέσει πρόταση στη βραζιλιάνικη ομάδα.

«Ναι είναι αλήθεια. Χθες έφτασε η επίσημη προσφορά από την Μπενφίκα για την υπογραφή του Μπρούνο Γκιμαράες. Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση. Η Άρσεναλ ενδιαφέρεται, όμως, δεν θα καταθέσει κάποια προσφορά μέχρι το τέλος της σεζόν».

Ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και της Τσελσι, ωστόσο ούτε οι «μπλε» έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Συνολικά ο Γκιμαράες έχει με τη φανέλα της Ατλείκο Παραναένσε, 87 συμμετοχές, με 7 γκολ και 5 ασίστ.

Πάντως ο αγγλικός Τύπος, στηριζόμενος και στις δηλώσεις του Αρτέτα ο οποίος δεν περιμένει τρομερά πράγματα αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αναφέρει ότι πρώτος στόχος των «κανονιέρηδων» είναι να καλύψουν το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Καλούμ Τσέιμπερς, ο οποίος θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας εννέα μήνες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από