Μπράιτον – Μπόρνμουθ 2-2

Δύο φορές προηγήθηκε η Μπράιτον, δύο φορές ισοφάρισε η Μπόρνμουθ και η πρώτη ισοπαλία (2-2) της νέας χρονιάς στην Premier League είναι γεγονός!

Μπορεί η Μπράιτον να έκανε ποδαρικό με γκολ στο 2018 και μάλιστα μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μπόρνμουθ, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν (1-1). Σκηνικό που επαναλήφθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με το ισόπαλο 2-2 να είναι και επίσημα το πρώτο αποτέλεσμα της νέας χρονιάς στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Πιο αναλυτικά, ο Άντονι Νόκαερτ με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχος στο 5′, με την Μπόρνμουθ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα (1-1) στο 33′ με κεφαλιά του Στιβ Κούκ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τζόρντον Άιμπ. Στην επανάληψη, μόλις στο τρίτο λεπτό, ο Μάρεϊ εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Χοσέ Ισκιέρδο πλάσαρε προ κενού εστίας κι έκανε το 2-1 για τους Γλάρους. Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα κι έτσι μετά από φάση διαρκείας ο Κάλουμ Γουίλσον διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 79ο λεπτό του ματς!

Σε ένα παιχνίδι με 42 σουτ (συνολικά) τα περισσότερα από κάθε άλλο παιχνίδι στην Premier League έως τώρα η πρώτη ισοπαλία της χρονιάς είναι γεγονός…

https://www.youtube.com/watch?v=grmkuvDseLU

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από