Άρσεναλ : Πάει για Ομπαμεγιάνγκ αν φύγει ο Αλέξις Σάντσες

Ο προπονητής των κανονιέρηδων, Αρσέν Βενγκέρ έχει ήδη στο μυαλό του ότι μπορεί να χάσει τον Χιλιανό σταρ της ομάδας και σχεδιάζει τη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Η Άρσεναλ καλοβλέπει την περίπτωση του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για να αντικαταστήσει τον Αλέξις Σάντσες σε περίπτωση που αποχωρήσει από το Εμιρέιτς, σύμφωνα με τη Sun. Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ γνωρίζει ότι ενδεχομένως χάσει τον Χιλιανό επιθετικό του τον προσεχή μήνα.

Όπως σας ενημερώσαμε, η Μάντσεστερ Σίτι μέσω του προπονητή της, Πεπ Γκουαρντιόλα πιέζει τον μάνατζερ του Σάντσες για να προχωρήσει η μεταγραφή του στους Πολίτες. Άλλωστε και στο παρελθόν ο 29χρονος φορ είχε εκφράσει τάσεις φυγής από το Λονδίνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ομπαμεγιάνγκ αποτελεί το Νο.1 στη λίστα με τους αντικαταστάτες του Αλέξις Σάντσες. O επιθετικός από την Γκαμπόν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ντόρτμουντ τη φετινή σεζόν, καθώς μετράει 21 γκολ σε 23 συμμετοχές. Όπως καταλαβαίνουμε, ο αντικαταστάτης του πρωταθλητή Λατινικής Αμερικής με τη Χιλή, πρέπει να είναι παίκτης από το πάνω ράφι, όπως είναι ο Ομπαμεγιάνγκ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από