Κορωνοϊός: Ο Κολάσινατς προπονείται σπίτι υπό το βλέμμα του… Μπάτμαν! (pics)

Ο Σιντ Κολάσινατς βρήκε τον καλύτερο τρόπο να προπονείται στο σπίτι του, τώρα που δεν μπορεί να βγει έξω λόγω του κορωνοϊού.

Ο κορωνοϊός δεν έχει σταματήσει μόνο όλες (σχεδόν) τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις στην Ευρώπη, αλλά πλέον δεν διεξάγονται ούτε προπονήσεις και είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψουμε στη δράση.

Ο Σιντ Κολάσινατς πάντως, κάνει κανονικά τη γυμναστική και την προπόνησή του στο σπίτι, υπό το βλέμμα του… Μπάτμαν, τον οποίο έχει μέσα στο γυμναστήριο.

Ο αμυντικός της Άρσεναλ, που έχει και το προσωνύμιο «σκληρός άνδρας», σε μία φωτογραφία του, μάλιστα, κάθεται μπροστά από το ογκώδες μοντέλο του δημοφιλούς υπερήρωα με τα χέρια σταυρωμένα, όπως και ο Μπάτμαν. Αυτή η φωτογραφία προέτρεψε έναν ακόλουθο του Βόσνιου άσου στα social media να γράψει το εξής: «Ο Κολάσινατς είναι τόσο δυνατός που θα μπορούσε να παλέψει με τον Μπάτμαν».

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως το παρατσούκλι «σκληρός άνδρας», ο Κολάσινατς το έχει πάρει από το περιστατικό με τον Μεσούτ Οζίλ πέρσι, που προσπάθησαν να τον κλέψουν απειλώντας τον με μαχαίρι. Ο Βόσνιος τον βοήθησε και ουσιαστικά τον έσωσε, λαμβάνοντας πολλά θετικά σχόλια για αυτή του την κίνηση.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από