Μάντσεστερ Σίτι: Το «άκυρο» του Γκουαρδιόλα στον Σάντσο

O Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκαθάρισε πως πολύ δύσκολα θα επιστρέψει στην Μάντσεστερ Σίτι ο Τζέισον Σάντσο.

Ο Τζέισον Σάντσο είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Οι εμφανίσεις του με την Ντόρτμουντ στο γερμανικό πρωτάθλημα τα τελευταία δυο χρόνια είναι εξαιρετικές, με τους Βεστφαλούς να ζητούν 130 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Παράλληλα,  ο ίδιος ο παίκτης όπως δήλωσε το προηγούμενο διάστημα είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο όταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αυτό, ο Καταλανός τεχνικός έκλεισε την πόρτα στον παίκτη της Ντόρτμουντ, τονίζοντας ότι ήταν δική του επιθυμία να αποχωρήσει από τους Πολίτες το καλοκαίρι του 2017.

Παράλληλα, ο 49άχρονος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε και για τις ενδεχόμενες κινήσεις που θα κάνει ο σύλλογος στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τον Σάντσο: Ο Σάντσο αποφάσισε να φύγει τότε, γιατί να αποφασίσει να επιστρέψει τώρα;. Όταν αποφάσισε να μετακομίσει στη Ντόρτμουντ, δεν ήταν επειδή θα αποφασίσει να επιστρέψει δύο χρόνια αργότερα. Δεν θα είχε νόημα. Δεν ήθελε να είναι εδώ, οπότε δεν θέλει να επιστρέψει εδώ»,

Για τις μεταγραφές: «Μερικοί παίκτες πρέπει να αντικατασταθούν. Δεν είναι η καταστροφή αλλά μέρος του ποδοσφαίρου. Θέλω να καθίσω με την διοίκηση, να αφιερώσω λίγο χρόνο και να σκεφτώ ποιους παίκτες θα πρέπει να αντικαταστήσουμε. Θα θέλαμε να μείνουμε με τους παίκτες που μας έδωσαν την τελευταία δεκαετία , αλλά μεγαλώνουμε και μερικές φορές πρέπει να τους αντικαταστήσουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από