Σόλσκιερ για Γκρίνγουντ : «Θα δημιουργήσει τη δική του καριέρα»

Ο Μέισον Γκρίνγουντ δέχθηκε τα καλύτερα σχόλια από τον προπονητή του μετά από τη χθεσινή εμφάνισή του κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Το απόγευμα του Σαββάτου (4/7) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε στο «Ολντ Τράφορντ» με 5-2 την Μπόρνμουθ στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Μέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και έφτασε τα 15 συνολικά στη φετινή σεζόν.

Η εμφάνιση του 19χρονου δεν έμεινε ασχολίαστη από τον προπονητή της ομάδας, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Έχω δει τον Γουέιν Ρούνεϊ στην ίδια ηλικία και ο Μέισον είναι εξαιρετικός εκτελεστής και «εξειδικευμένος» σκόρερ … Ξέρει ακριβώς τι να κάνει με την μπάλα όταν είναι στο γήπεδο.

Αν σουτάρει, θα σκοράρει. Θα βελτιωθεί, ήδη το γενικό του παιχνίδι έχει βελτιωθεί. Δεν θέλω να τον συγκρίνω με τον Ρούνεϊ ή τον Ρονάλντο, καθώς αυτό δεν είναι δίκαιο. Θα δημιουργήσει τη δική του καριέρα και το κάνει με τον δικό του τρόπο.

Και οι δύο είχαν φανταστική καριέρα και είμαι σίγουρος ότι αν ο Μέισον συνεχίσει να κάνει τα σωστά πράγματα και να παίρνει καλές αποφάσεις, θα έχει μια μεγάλη καριέρα. Είναι η πρώτη σεζόν του, αλλά πάντα γνωρίζαμε ότι υπάρχει ένα ιδιαίτερο παιδί εκεί».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από