Μπενεβέντο : Το παλεύει για Σέρχιο Κανάλες! (vid)

Τη σπουδαιότερη μετεγγραφή στην ιστορία της προσπαθεί να πραγματοποιήσει η Μπενεβέντο, η οποία έχει στοχεύσει στην απόκτηση του Σέρχιο Κανάλες από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Το φαινομενικά ακατόρθωτο προσπαθεί να καταφέρει η Μπενεβέντο. Μετά τη νίκη επί της Σαμπντόρια στην 20η αγωνιστική, ο νεοφώτιστος σύλλογος της Serie A απέχει πλέον έξι βαθμούς από την προτελευταία Βερόνα και οκτώ από τις ΣΠΑΛ – Κροτόνε που ισοβαθμούν στους 15, με τις τέσσερις αυτές ομάδες να είναι όπως όλα δείχνουν και αυτές που θα παλέψουν για τη μια θέση της σωτηρίας.

Οι διοικούντες τη Μπενεβέντο δεν θα αφήσουν την ομάδα στην τύχη της, έχουν εξαγγείλει -προσπάθεια για- μετεγγραφική ενίσχυση και σύμφωνα με το gazzettamercato.it έχουν εντοπίσει το βασικό τους στόχο. Πρόκειται για τον Σέρχιο Κανάλες, τον 26χρονo playmaker της Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γεννημένος στο Σανταντέρ, εντάχθηκε στις ακαδημίες του ομώνυμου συλλόγου και έφθασε μέχρι την πρώτη ομάδα, παίρνοντας το 2010 μετεγγραφή έξι εκατομμυρίων για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο συνωστισμός στη μεσοεπιθετική γραμμή σε συνδυασμό με τραυματισμούς που υπέστη, δεν τον βοήθησαν να δείξει το ταλέντο του, με αποτέλεσμα ένα χρόνο αργότερα να δοθεί δανεικός στη Βαλένθια.

Μετά το τέλος του μονοετούς δανεισμού του, οι Νυχτερίδες ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς ύψους 7.500.000 και τον έκαναν μόνιμα κάτοικο Μεστάγια. Έπειτα από μια διετία, 60 συμμετοχές, έξι γκολ και ισάριθμες ασίστ ο Κανάλες παραχωρήθηκε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ (πλήρωσε 3.500.000) όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα, έχοντας παίξει σε 141 παιχνίδια και μετρώντας οκτώ γκολ και 18 ασίστ.

Η υπόθεση είναι αρκετά δύσκολη, δεδομένης και της βαθμολογικής θέσης στην οποία βρίσκεται η Μπενεβέντο, οι Ιταλοί όμως θα προσπαθήσουν με όσα μέσα διαθέτουν να πείσουν τον Σέρχιο Κανάλες να μετακομίσει στην Καμπανία και να τους ενισχύσει ενόψει του δεύτερου γύρου της Serie A και της μάχης που θα δώσουν για την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία.

O Κανάλες εν δράσει 

https://www.youtube.com/watch?v=y_sBasHwYcQ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από