Οσιμέν : «Πουλούσα νερό στους δρόμους για να ζήσω»

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε στη Νιγηρία, μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν.

Πρόκειται για τη δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή του καλοκαιριού, καθώς η Νάπολι δαπάνησε 70 εκατομμύρια ευρώ για να τον προσθέσει στο ρόστερ της. Ο λόγος για τον πρώην πλέον ποδοσφαιριστή της Λιλ, Βίκτορ Οσιμέν.

Ο 21χρονος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο στους «παρτενοπέι» με τις ετήσιες αποδοχές του να ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Νιγηριανός άσος ωστόσο, μίλησε για τα πολύ δύσκολα παιδικά του χρόνια στην πατρίδα του, αναφέροντας πως πουλούσε νερό στους δρόμους για να επιβιώσει.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Λάγος, σε ένα μέρος ονόματι Ολουσόσουν. Μεγάλωσα σε ένα πολύ ταπεινό περιβάλλον και με πολλές δυσκολίες. Η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν μικρός και τρεις μήνες μετά ο πατέρας μου έχασε την δουλειά του.

Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδο για εμένα, τα αδέλφια μου και τις αδελφές μου, όπου έπρεπε να πουλάω νερό στους δρόμους του Λάγος για να μπορέσω να επιβιώσω.

Στο μέρος από το οποίο προέρχομαι δεν υπάρχει ελπίδα, κανείς δεν σου λέει ότι πιστεύει σε εσένα. Το ποδόσφαιρο έγινε η μοναδική ελπίδαγια εμένα και την οικογένειά μου, ώστε να ζήσουμε μια αξιοπρεπή ζωή».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από