Σκόραρε ο Βέρντε, πήρε βαθμό η Σπέτσια (vid)

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Σπέτσια σκόραρε ο Ντανιέλε Βέρντε, βοηθώντας την ομάδα του να «κλέψει» έναν βαθμό από τη Φιορεντίνα.

Το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Σπέτσια σκόραρε ο Ντανιέλε Βέρντε. Ο πρώην εξτρέμ της ΑΕΚ ήταν αυτός που μείωσε σε 2-1 εναντίον της Φιορεντίνα, πριν έρθει η απόλυτη ισορροπία στο 75′ με τον Φάριας.

Η Φιορεντίνα βρέθηκε με δύο γκολ μπροστά από το 4ο λεπτό, με τα γκολ των Λιρόλα και Μπιράγκι. Ο Βέρντε εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κάσερες στο 63ο λεπτό και μείωσε, με τον Φάριας να κάνει το τελικό 2-2.

Μάλιστα στο 90+2’ η Σπέτσια έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη με τον Ντζόλα αλλά και οι «βιόλα» απαίλησαν στην αντεπίθεση με τον Καγιεχόν.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Τέρτσι, Σάλα (65’ Φερέρ), Ρίτσι, Σαμπό, Μπαζτόνι (78’ Ντελ Όρκο), Ακαπορά, Ντεϊόλα (65’ Αγούδελο), Γκιάσι, Βέρντε (65’ Φαρίας), Πίκολι (55’ Ντζόλα)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νταγκόβσκι, Λιρόλα, Πετσέγια (71’ Ιγκόρ), Μπιράγκι, Κάσερες, Μιλένκοβιτς, Ριμπερί (86’ Κουαμέ), Μποναβεντούρα (78’ Καγιεχόν), Αμραμπάτ, Καστροβίλι (78’ Πουλγκάρ), Βλάχοβιτς (72’ Κουτρόνε)

Μόλις τρεις εμφανίσεις χρειάστηκε ο Βέρντε για να σκοράρει το πρώτο του γκολ με την Σπέτσια. Με την ΑΕΚ, ο 24χρονος είχε 6 γκολ και 6 ασίστ σε 38 εμφανίσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από