Λάτσιο : Αυξήθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού, κανονικά το ματς με Τορίνο

Αυξήθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού στη Λάτσιο ωστόσο το παιχνίδι με την Τορίνο για τη Serie A πρόκειται να διεξαχθεί κανονικά.

Την περασμένη Πέμπτη (29/10) η Λάτσιο αγωνίστηκε στο Βέλγιο κόντρα στην Μπριζ για το Europa League και ο Σιμόνε Ιντζάγκι είχε στη διάθεσή του μόνο 13 ποδοσφαιριστές λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που παρουσιάστηκαν.

Στην ομάδα της Ρώμης επικρατεί ανησυχία καθώς η κατάσταση φαίνεται πως έχει επιδεινωθεί. Οι «λατσιάλι» εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποίησαν ότι τα κρούσματα του covid-19 αυξήθηκαν.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με βάση αυτά τα αποτελέσματα, ολόκληρη η ομάδα θα επαναλάβει εξετάσεις σήμερα (31/10) για να διαπιστωθεί ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι στο παιχνίδι με την Τορίνο την Κυριακή (01/11). Όσοι είχαν θετικά αποτελέσματα έχουν απομονωθεί στο σπίτι, ενώ η ομάδα θα βρίσκεται υπό την επίβλεψη του ιατρικού προσωπικού».

Σημειώνεται ότι παρά την κατάσταση, το παιχνίδι με την Τορίνο που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (01/11) θα διεξαχθεί κανονικά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από