Γιουβέντους – Τορίνο 2-1 (vids)

Η Γιουβέντους βρέθηκε να χάνει από την Τορίνο αλλά έκανε την ανατροπή και με γκολ του Μπονούτσι στο 89ο λεπτό πήρε τη νίκη (2-1) και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της Serie A με 20 βαθμούς.

Αφεντικό του Τορίνο η Γιουβέντους!

Οι «μπιανκονέρι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την Τορίνο αλλά έκαναν την ανατροπή και με γκολ του Μπονούτσι στο 89ο λεπτό, επέστρεψαν στις νίκες (2-1), φτάνοντας τους 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα (με παιχνίδι περισσότερο).

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη φάση του αγώνα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Ενκουλού, ο οποίος από κοντά έκανε το 0-1 μόλις στο 9ο λεπτό.

 

Η Τορίνο αιφνιδίασε τη Γιουβέντους από νωρίς και μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της, με τον Ζάζα να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Σέζνι, αλλά ο Πολωνός τερματοφύλακας απομάκρυνε την μπάλα στο 13ο λεπτό.

Η «Μεγάλη Κυρία» προσπάθησε να απαντήσει και έχασε ευκαιρία με τον Ντιμπάλα στο 44ο λεπτό να κάνει το σουτ αλλά ο Σιρίγου έδιωξε εντυπωσιακά και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος, η Γιουβέντους ανέβασε την απόδοσή της και βρήκε το γκολ με τον Κουαδράδο στο 57ο λεπτό, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο δυσκολευόταν αρκετά απέναντι στην Τορίνο, απείλησε με τον Κιέζα στο 64ο λεπτό και τελικά έφτασε στην ισοφάριση λίγο αργότερα. Στο 78ο λεπτό, ο Κουαδράδο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο ΜακΚένι με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.

Οι «μπιανκονέρι» πίεσαν για το δεύτερο γκολ και το πέτυχαν στο 89ο λεπτό. Ο Κουαδράδο έκανε τη σέντρα και ο Μπονούτσι από κοντά νίκησε τον Σιρίγου και λύτρωσε τη Γιουβέντους, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Ντανίλο (71′ Άλεξ Σάντρο), Χουαρδάδο, Μπετανκούρ, Ραμπιό (71′ ΜακΚένι), Κιέζα, Κουλουσέφσκι (57′ Ράμσεϊ), Ντιμπάλα (90+2′ Μπερναντέτσκι), Ρονάλντο

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Λιανκό, Ενκουλού, Ρικάρντο Ροντρίγκες, Σίνγκο, Μέιτε, Ρινκόν, Λινέτι (90+1′ Σέρτζε), Ανσάλντι, Τζάτζα (79′ Λούκιτς), Μπελότι

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από