Κροτόνε – Νάπολι 0-4 (vids)

Η Νάπολι διέλυσε 4-0 εκτός έδρας την Κροτόνε για την 10η αγωνιστική της Serie A και έπιασε τη Γιουβέντους στην 3η θέση με 20 βαθμούς.

Η Νάπολι έφυγε νικήτρια από την έδρα της Κροτόνε (0-4) για την 10η αγωνιστική της Serie A και έφτασε τη Γιουβέντους στους 20 βαθμούς. Στο -3 η ομάδα του Γκατούζο από την πρωτοπόρο Μίλαν, η οποία φιλοξενείται απόψε (21:45) στην έδρα της Σαμπντόρια.

Το ματς

Οι «παρτενοπέι» ξεκίνησαν πιο δυνατά στο ματς και με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού έχασε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Πετάνια να περνάει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Κορντάθ, κράτησε το μηδέν με τρομερές αποκρούσεις στις προσπάθειες των Ντέμε (10′) και Πετάνια (24′), αλλά λίγο αργότερα η Νάπολι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή του Ινσίνιε στο 31ο λεπτό.

Η Κροτόνε προσπάθησε να απαντήσει στο 37′ αλλά ο Οσπίνα σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Βούλιτς.

Το έργο των γηπεδούχων δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο όταν στο 50ό λεπτό ο Πετριτσιόνε αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Η Νάπολι εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και έφτασε λίγο αργότερα σε δεύτερο γκολ. Ο Ινσίνιε αυτή τη φορά έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, βρίσκοντας τον Λοθάνο μέσα στην περιοχή, ο οποίος από κοντά σημείωσε το 0-2 στο 58ο λεπτό.

Η ομάδα του Γκατούζο συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, φτάνοντας στο 0-3 με τον Ντέμε στο 76ο λεπτό, ενώ ο Πετάνια διαμόρφωσε το 0-4 στις καθυστερήσεις.

ΚΡΟΤΟΝΕ: Κορντάς, Κουομό, Μαρόνε, Λουπέρτο, Πέδρο Περέιρα (86′ Εντουάρντο Ενρίκε), Μολίνα, Πετριτσιόνε, Μπενάλι (36′ Βούλιτς), Ρέκα, Μεσίας, Σίμι (86′ Ντράγκους)

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρούι, Ντέμε, Μπακαγιόκο (77′ Λομπότκα), Ζιελίνσκι (69′ Μέρτενς), Λοσάνο (77′ Πολιτάνο), Ινσίνιε (77′ Ελμάς), Πετάνια

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από