Γιουβέντους – Ουντινέζε 4-1

Η Μεγάλη Κυρία επικράτησε εύκολα με 4-1 της Ουντινέζε, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει δύο γκολ.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Γιουβέντους επικράτησε εύκολα με 4-1 της Ουντινέζε για την 15η αγωνιστική της Serie A και επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ άνοιξε το σκορ στο 31’ και στο 70’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα. Ενδιάμεσα, στο 49’ ο Κιέσα είχε κάνει το 2-0 και είχε σφραγίσει τη νίκη για τη Μεγάλη Κυρία. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Ζέγκελαρ σε 3-1 (90+1′), προτού έρθει ο Ντιμπάλα 90+4′ για να διαμορφώσει το τελικό 4-1. Ο CR7, μάλιστα, με τα  δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ουντινέζε, έφτασε τα 758 τέρματα σε 1035 παιχνίδια με Εθνική και συλλόγους και ξεπέρασε στην κορυφή όλων των σκόρερ τον «Βασιλιά», Πελέ, ο οποίος είχε 757 γκολ σε 815 ματς.

Με αυτό το τρίποντο η Γιουβέντους έφτασε τους 27 πόντους και ανέβηκε στην 5η θέση, με την ομάδα του Τορίνο, ωστόσο, να απέχει 10 βαθμούς από την πρωτοπόρο Μίλαν. Οι Μπιανκονέρι, πάντως, έχουν ένα ματς λιγότερο.

Ανετη νίκη για την Γιουβέντους

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν μόλις επτά λεπτά για να δημιουργήσουν την πρώτη καλή στιγμή στα καρέ των φιλοξενούμενων. Στο 7ο λεπτό ο Ράμσεϊ σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Μούσο απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 10’ η Ουντινέζε σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με την Γιουβέντους να προσπαθεί να βρει τα κενά στην άμυνα της Ουντινέζε.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρα παιχνιδιού, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε πάνω του την κατάσταση και με ωραίο σουτ νίκησε τον Μούσα, κάνοντας το 1-0 για την Γιουβέντους. Στο 49’ ο Πορτογάλος έβγαλε κάθετη πάσα στον Κιέσα και αυτός με διαγώνιο σουτ από αριστερά έκανε το 2-0. Στο 52’ η Γιουβέντους σκόραρε και πάλι με τον Ράμσεϊ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Πέντε λεπτά αργότερα η Ουντινέζε έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Λάρσεν σταμάτησε στο δοκάρι του Σέζνι.

Στο 70’ ο Μπεντανκούρ έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Κριστιάνο Ρονάλντο και αυτός με ωραίο πλασέ έγραψε το 3-0. Τρία λεπτά αργότερα, η Ουντινέζε είχε δεύτερο δοκάρι στο παιχνίδι, αυτή τη φορά με τον Ζέγκελαρ. Στο 90+1’ ο άσος των φιλοξενούμενων στάθηκε πιο τυχερός και με σουτ από κοντά μείωσε σε 3-1.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ντιμπάλα με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Ντανίλο στο 90+4’.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Σάντρο (83’ Φραμπότα), Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι (83’ Κιελίνι), Ράμσεϊ (74’ Κουλουσέβσκι), Μπεντανκούρ, ΜακΚένι (65’ Αρτούρ), Ρονάλντο, Ντιμπάλα, Κιέζα (74’ Μπερναρντέσκι)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μούσο, Ντε Μαϊό (64’ Μολίνα), Ζεέχελααρ, Λάρσεν, Σαμίρ, Μπονιφάτσι, Περέιρα (74’ Μαντραγκόρα), Ντε Πολ, Πουσέτο (46’ Φορεστιέρι), Γουάλας (81’ Μακεντζό), Λαζάνια (74’ Νεστορόβσκι)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από