Νάπολι – Φιορεντίνα 6-0

Με τέσσερα γκολ από το πρώτο ημίχρονο, η Νάπολι διέλυσε με 6-0 τη Φιορεντίνα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» κι έπιασε τη Ρόμα στην τρίτη θέση.

Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν η Νάπολι πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο (η μοναδική ομάδα στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που το έχει καταφέρει φέτος) και μετέτρεψε σε πάρτι την αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα. Το τελικό 6-0 τα λέει όλα για την ομάδα του Τζενάριο Γκατούζο που έπιασε πλέον τη Ρόμα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Το πάρτι ξεκίνησε μόλις στο 5ο λεπτό με τον Ινσίνει να κάνει το 1-0 με σουτ ενώ ο Μιλένκοβιτς είχε δοκάρι στο 23′ για τους «βιόλα». Αφού λοιπόν δεν έγινε εκεί το 1-1, η Νάπολι πήρε μπρος και δεν σταμάτησε ποτέ. Στο 36′ έγινε το 2-0 με τον Πετάνια να γυρίζει στον Ντέμε που με πλασέ από το πέναλτι έκανε το 2-0, στο 38′ ο Λοσάνο έκανε το 3-0 και δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου ήρθε και το 4-0 με τον Ζιελίνσκι.

Η Νάπολι δεν σταμάτησε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο όπου πέτυχε ακόμη δύο γκολ. Στο 72′ ο Ινσίνιε με πέναλτι έκανε το 5-0 και το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Πολιτάνο στο 89′ κάνοντας το τελικό 6-0.

Νάπολι: Οσπίνα, Χισάι, Μανωλάς (79′ Ραχμάνι), Κουλιμπαλί, Ρουΐ, Ντέμε, Μπακαγιόκο, Λοζάνο (61′ Πολιτάνο), Ζιελίνσκι (74′ Ελμάς), Ινσίνιε (79′ Τσιόφι), Πετάνια (73′ Μέρτενς)

Φιορεντίνα: Ντραγκόφσκι, Μιλένκοβιτς (85′ Κουάρτα), Πετσέλα, Ίγκορ, Βενούτι, Άμραμπατ (85′ Μπόρχα Βαλέρο), Καστροβίλι (73′ Πούλγκαρ), Μπιράγκι, Καγιεχόν, Ριμπερί (46′ Κουαμέ), Βλάχοβιτς

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από