Τόρινο – Νάπολι 0-2

Χάρη σε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά στο ξεκίνημα του ματς η Νάπολι έφυγε με διπλό (0-2) από το Τορίνο επί της τοπικής ομάδας και έπιασε τετράδα σε ισοβαθμία με Μίλαν και Γιουβέντους.

Σημαντικό διπλό της Νάπολι στη μάχη για την έξοδο στο Champions League. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο επικράτησε με 2-0 της Τορίνο στο Ολυμπιακό Στάδιο χάρη σε ένα «καυτό» τρίλεπτο στο ξεκίνημα και έπιασε τις Μίλαν (έχει ματς λιγότερο) και Γιουβέντους στους 66 βαθμούς.

Στο 11ο λεπτό ο Μπακαγιόκο με όμορφη ενέργεια και απίθανο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για τη Νάπολι που δύο λεπτά αργότερα πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Οσιμέν έφυγε μόνος του από το κέντρο και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σιρίγκου.

Στο 40′ η Νάπολι είχε δοκάρι με τον Ζιελίνσκι και αρκετές ακόμη ευκαιρίες για τρίτο γκολ στη συνέχεια με το 0-2 να μην αλλάζει ως το τέλος. Η Τορίνο ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαντραγκόρα στο 86′.

Τορίνο: Σιρίγκου, Ανσάλντι (85’ Μπαζέλι), Ενκουλού (57’ Μπουοντζιόρνο), Σινγκό (71’ Μπονατσόλι), Μπρέμερ, Ίτσο, Βέρντι (57’ Λινέτι), Ρινκόν, Μαντραγκόρα, Μπελότι (72’ Τζάτζα), Σανάμπρια

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Χισάι, Κουλιμπαλί, Ραχμάνι, Μπακαγιόκο (85’ Ρουίθ), Ντέμε, Πολιτάνο (69’ Λοσάνο), Ζιελίνσκι (59’ Μέρτενς), Ινσίνιε (85’ Ελμάς), Οσιμέν (80’ Πετάνια)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από