Λάτσιο – Τζένοα 4-3 (vid)

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι με 7 γκολ η Λάτσιο πήρε τεράστια νίκη με σκορ 4-3 επί της Τζένοα και έκανε σημαντικό βήμα στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στο επόμενο Champions League.

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι με 7 γκολ η Λάτσιο πήρε τεράστια νίκη με σκορ 4-3 επί της Τζένοα και έκανε σημαντικό βήμα στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στο επόμενο Champions League.

Πραγματικά ο αγώνας που διεξήχθη στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Serie A ήταν χάρμα οφθαλμών. Διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Με τη Λάτσιο να βγαίνει νικήτρια και να μειώνει τη διαφορά της στους 2 βαθμούς από την 4η θέση (αυτή τη στιγμή την καταλαμβάνουν Νάπολι και Γιουβέντους που έχουν από 66 βαθμούς, 6η με 64 πόντους η Λάτσιο) που οδηγεί στους ομίλους του Champions League της ερχόμενης σεζόν. Άνετοι οι «λατσιάλι» για την ευρωπαϊκή έξοδο.

Το 1-0 για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έγινε στη συμπλήρωση του πρώτου ημίωρου της αναμέτρησης, όταν ο Ραντοβάνοβιτς προσπάθησε να διώξει την μπάλα, αλλά εκείνη κόντραρε στον Κορέα για το 1-0. Το 2-0 έγινε με εκτέλεση πέναλτι του Ιμόμπιλε στο 43′ και όλα έδειχναν μία εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο, έγινε το 2-1 με αυτογκόλ του Μάρουσιτς, για να κάνουν όμως οι «λατσιάλι» το 4-1 μέσα στα επόμενα λεπτά με τους Λουίς Αλμπέρτο και Κορέα. Η Τζένοα το πάλεψε μέχρι τέλους όμως, δεν το παράτησε και πήγε να κάνει μία αδιανόητη ανατροπή.

4-2 με πέναλτι του Σκαμάκα στο 80′ και αμέσως 4-3 με τέρμα του Σομουρόντοφ, με τους γηπεδούχους να αγχώνονται για τα καλά. Αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο και μοιραία έμειναν στην 13η θέση της Serie A με 36 βαθμούς.

Τα highlights της αναμέτρησης:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από