Κόντε για Μουρίνιο: «Υπάρχει σεβασμός, του εύχομαι το καλύτερο»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιστρέφει στο ιταλικό ποδόσφαιρο για να αναλάβει τη Ρόμα και ο Αντόνιο Κόντε υποδέχτηκε τον Πορτογάλο με ευχές για ό,τι καλύτερο.

Ο Αντόνιο Κόντε καλωσόρισε τον παλιό αντίπαλό του, Zοσέ Μουρίνιο, στην Serie A, εκεί που επιστρέφει ο Πορτογάλος για να καθίσει στον πάγκο της Ρόμα από την προσεχή σεζόν (2021/22), αλλά προειδοποίησε ότι δεν θα είναι τόσο… φιλικός, όταν οι ομάδες τους συναντηθούν στο γήπεδο.

Ο Κόντε οδήγησε την Κυριακή την Ίντερ στον πρώτο τίτλο της στη Serie A μετά από 11 χρόνια, ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν, δύο ημέρες προτού ο Μουρίνιο, ο προπονητής που είχε οδηγήσει την Ιντερ στον προηγούμενο τίτλο της (2009/10), ανακοινωθεί ως νέος προπονητής της Ρόμα από την επόμενη σεζόν.

Υπάρχει μια μακροχρόνια ιστορία… εχθρότητας μεταξύ των δύο ανδρών από την Premier League, όταν ο Κόντε ήταν προπονητής στην Τσέλσι και ο Μουρίνιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από το 2016 έως το 2018.

«Αυτά είναι υπέροχα νέα, του εύχομαι ό,τι καλύτερο, εκτός από όταν θα παίζει ενάντια στην Ίντερ», δήλωσε ο Κοντέ στο Italia 1 και πρόσθεσε: «Υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας. Αλλά όταν είσαι στο πρωτάθλημα, ισχύει το λατινικό ρητό «mors tua vita mea» (ο θάνατός σου, η ζωή μου)».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από