Συμφώνησε με Γιουβέντους ο Αλέγκρι (pic)

Όπως αναφέρει ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρόμανο, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα είναι ο νέος προπονητής της Γιουβέντους.

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Αν και πολλά δημοσιεύματα το προηγούμενο διάστημα ανέφεραν ότι ο Ιταλός τεχνικός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει ότι ο 53άχρονος θα είναι ο νέος προπονητής της Γιουβέντους.

Η απόφαση των Μπανκονιέρι να αντικαταστήσουν τον Ανδρέα Πίρλο ήταν ειλλημένη και πλέον η λήξη της συνεργασίας τους με τον Ιταλό τεχνικό θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται να επισημοποιηθεί και η επιστροφή του Αλέγκρι στον πάγκο της Γηραιάς Κυρίας.

Ο έγκυρος δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο Αλέγκρι δέχθηκε την πρόταση της Γιουβέντους, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να πάρει τον χρόνο της για να βρει τον κατάλληλο προπονητή για τον αντικαταστάτη του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος θα αποχωρήσει από την Βασίλισσα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από