Λουκάκου: «Ο ρατσισμός στο ποδόσφαιρο είναι στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών»

Ο Ρομέλου Λουκάκου μίλησε για τον ρατσισμό στο ποδόσφαιρό, αναφέροντας πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα όλων των εποχών.

Ο Ρομέλου Λουκάκου παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «CNNSports», μιλώντας για τον ρατσισμό στο ποδόσφαιρο και τον χώρο του αθλητισμού.

Ο Βέλγος επιθετικός της Ίντερ τόνισε πως αυτή τη στιγμή ο ρατσισμός βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών, κυρίως λόγω των μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δηλώσεις του Ρομέλου Λουκάκου:

«Πιστεύω ότι ο ρατσισμός στο ποδόσφαιρο είναι στο πιο ψηλό επίπεδο όλων των εποχών, λόγω και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι σαν τον Ανρί μπλοκάρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή είναι εύκολο, μπορείς να ακολουθήσεις εύκολα κάποιον.

Οι εταιρείες των μέσων πρέπει να κάνουν περισσότερα για μένα. Για μένα, για να είμαι ειλικρινής, δεν βλέπω πραγματικά κάποια πρόοδο. Βλέπω πολλές εκστρατείες και όλα τα συναφή, αλλά δεν υπάρχει πραγματική δράση μέχρι στιγμής.

Στην Ιταλία, όταν συνέβη σε μένα, έγινε κάτι πραγματικά επειδή η Serie A, επικοινώνησε κατευθείαν με εμένα και την ομάδα. Και εμείς βασικά προσπαθήσαμε να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους στην Ιταλία ότι δεν είναι καλό, επειδή η Ιταλία είναι μια όμορφη χώρα και με έχουν υποδεχθεί πραγματικά καλά όλοι, οι οπαδοί μας, αλλά και των άλλων ομάδων.

Πιστεύω ότι όταν συνέβη αυτό, άλλαξε. Αυτό πρέπει να κάνουν όλες οι λίγκες. Πρέπει να μιλήσουν στους παίκτες και να κάνουν δράσεις με τους παίκτες και τις ομάδες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από