Αποσύρουν τη φανέλα του Αστόρι Φιορεντίνα και Κάλιαρι (pics)

Η Φιορεντίνα και όλο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι συγκλονισμένο με τον θάνατο του Νταβίντε Αστόρι. Οι «βιόλα» ήδη έχουν κάνει αξιέπαινες κινήσεις για εκείνον προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του ποδοσφαιριστή τους που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών. Αρχικά, ανανέωσαν το συμβόλαιο του εκλιπόντος παίκτη προσφέροντας τον μισθό του […]

Η Φιορεντίνα και όλο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι συγκλονισμένο με τον θάνατο του Νταβίντε Αστόρι. Οι «βιόλα» ήδη έχουν κάνει αξιέπαινες κινήσεις για εκείνον προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του ποδοσφαιριστή τους που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Αρχικά, ανανέωσαν το συμβόλαιο του εκλιπόντος παίκτη προσφέροντας τον μισθό του στην οικογένειά του. Μια συγκινητική κίνηση από την ιταλική ομάδα, καθώς ο Αστόρι άφησε πίσω του τη γυναίκα του και το μικρό κοριτσάκι του.

Ακόμη, ο σύλλογος ετοίμασε ένα συγκινητικό και σπαρακτικό βίντεο για να αποχαιρετίσει τον αρχηγό του. Σήμερα, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο, η Φιορεντίνα πήρε την απόφαση να αποσύρει το νούμερο που φορούσε στη φανέλα του ο Αστόρι, ως ένδειξη τιμής στη μνήμη του.

Πλέον, το Νο.13 δεν θα ξαναφορεθεί από κανέναν στην ομάδα και η φανέλα αυτή θα ανήκει για πάντα στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, το ίδιο θα κάνουν και οι Κάλιαρι και Λιβόρνο, ομάδες στις οποίες είχε αγωνιστεί στο παρελθόν.

https://twitter.com/acffiorentina/status/970939765641154560

https://twitter.com/CagliariCalcio/status/970942015402860544

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από