Η Γιουβέντους απέρριψε πρόταση της Λίβερπουλ για τον Κιέζα

Η Λίβερπουλ έκανε πρόταση ύψους 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Φεντερίκο Κιέζα, αλλά η Γιουβέντους απάντησε αρνητικά στην προσφορά των Reds.

Η Λίβερπουλ θέλει να κάνει ένα δυνατό «χτύπημα» στην φετινή μεταγραφική περίοδο και κινήθηκε για την απόκτηση του Φεντερίκο Κιέζα.

Οι Reds πρόσφεραν στη Γιουβέντους 100 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Βέκια Σινιόρα έδωσε αρνητική απάντηση, σύμφωνα με δημοσίευμα της La Repubblica.

Πριν την Λίβερπουλ, και η Μπάγερν Μονάχου προσπάθησε να πείσει την ομάδα του Τορίνο να πει το «ναι« στην πρόταση ύψους 90 εκατ. ευρώ, αλλά και πάλι η «Γιούβε» δεν την έκανε δεκτή.

Ο Κιέζα αποτελεί βασικό γρανάζι στα πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για την επόμενη σεζόν, με τον Ιταλό τεχνικό να θέλει να στηρίξει πολλά στοιχεία του τρόπου παιχνιδιού πάνω στον 23χρονο εξτρέμ.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Euro2020, όντας ένας από τους πυλώνες του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Κιέζα αγωνίστηκε και στα εφτά παιχνίδια της διοργάνωσης και σημείωσε δύο γκολ, αμφότερα στη νοκ-άουτ φάση.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από