«Η Σπέτσια θέλει τον Νικολάου»

Η Σπέτσια, που ανέβηκε στη Serie A, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Δημήτρη Νικολάου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί.

Ετοιμος να μετακομίσει στην Σπέτσια είναι ο Δημήτρης Νικολάου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης (3/8) υπήρξαν ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, τα οποία ανέφεραν ότι ο 21χρονος σέντερ μπακ θα μετακομίσει από την Εμπολι στην Σπέτσια και θα καλύψει το κενό που αφήνει η παραχώρηση του Έλιο Καπραντόσι στην Μπενεβέντο.

Η Σπέτσια, η οποία ανέβηκε στη Serie A και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου, θα παραχωρήσει τον Έλιο Καπραντόσι στην Μπενεβέντο και θέλει τον Δημήτρη Νικολάου για αντικαταστάτη του 25χρονου κεντρικού αμυντικού.

Ο πρώην σέντερ μπακ του Ολυμπιακού αγωνίζεται στην Εμπολι από τον Ιανουάριο του 2019, αρχικά για ένα εξάμηνο ως δανεικός από τους Πειραιώτες και στη συνέχεια η ιταλική ομάδα αγόρασε τα δικαιώματά του από τους Ερυθρόλευκους.

Με την Εμπολι ο Νικολάου έχει καταγράψει συνολικά 52 συμμετοχές. Πέρσι, έπαιξε σε 29 παιχνίδια, ενώ με τα χρώματα του Ολυμπιακού είχε αγωνιστεί σε 26 ματς, έχοντας 2 γκολ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από