Η Φιορεντίνα αρνήθηκε πρόταση της Ίντερ για τον Βλάχοβιτς

Η Ίντερ κινήθηκε για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση από την Φιορεντίνα.

Η Ίντερ βλέπει τον Ρομέλου Λουκάκου να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Τσέλσι και ήδη έχει αρχίσει να βολιδοσκοπεί την αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Οι Νερατζούρι στράφηκαν στην περίπτωση του Σέρβου επιθετικού που έβγαλε μάτια με την Φιορεντίνα την περασμένη σεζόν, τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, αλλά σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα εισέπραξαν αρνητική απάντηση από τους Βιόλα.

Η προσφορά της Ίντερ άγγιζε τα 60 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Φιορεντίνα δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει το μεγάλο της αστέρι, στο οποίο θέλει να προσφέρει νέο συμβόλαιο με βελτιωμένες οικονομικές απολαβές.

Η ομάδα του Μιλάνου αναμένεται να εισπράξει περί τα 130 εκατ. από την πώληση του Λουκάκου και θέλει να καλύψει επάξια του κενό που θα αφήσει ο Βέλγος επιθετικός, ο οποίος θεωρείται ο ΜVP στην πορεία της Ίντερ προς τον τίτλο του πρωταθλήματος μετά από έντεκα χρόνια.

Οι Νερατζούρι θα επιμείνουν για την περίπτωση του Βλάχοβιτς, και αν δεν τα καταφέρουν θα στραφούν σε περιπτώσεις όπως των Ζαπάτα, Ρασπαντόρι ή σε πιο έτοιμες λύσεις όπως ο Τζέκο της Ρόμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από