Η Νάπολι «μίλησε» για Μανωλά: Τι είπε στον Ραϊόλα

Νέα ανταπόκριση για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κώστα Μανωλά έδωσε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τσίρο Βενεράτο.

Ο Μίνο Ραϊόλα διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην υπόθεση του Κώστα Μανωλά. Επειδή είναι ο ατζέντης του Έλληνα αμυντικού, αλλά κυρίως για την ικανότητα του να φέρνει σε πέρας τις διαπραγματεύσεις που αναλαμβάνει.

Εξυπακούεται ότι ο Ραϊόλα έχει αναμειχθεί ευθέως στις επαφές για τον Μανωλά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Τσίρο Βενεράτο, έλαβε μία απάντηση από τους παράγοντες της Νάπολι για τις απαιτήσεις τους.

Ο Βενεράτο ισχυρίστηκε στο «Radio Goal» ότι οι Ναπολιτάνοι ενημέρωσαν τον Ραϊόλα πως ο Μανωλάς δεν θα αφήσει τον ιταλικό νότο για λιγότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ένα αντίτιμο που σίγουρα είναι υψηλό για έναν στόπερ και για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλά για τη Νάπολι φαντάζει λογικό, αφού ο Μανωλάς είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός στο πλάνο του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Στην ίδια ανταπόκριση, ο Βενεράτο υποστήριξε πως ο Μανωλάς εξαντλεί τα περιθώρια για να παίξει ξανά στον Ολυμπιακό. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να δέχεται σημαντική μείωση στις αποδοχές του, προκειμένου να επιστρέψει στον Πειραιά.

Επίσης, ο Βενεράτο αναφέρει πως οι ιθύνοντες των «παρτενοπέι» έχουν επιλέξει δύο παίκτες για να αντικαταστήσουν τον Κώστα Μανωλά, εφόσον αυτός αποχωρήσει από το στάδιο «Ντιέγκο Μαραντόνα». Ο ένας είναι ο Πάολο Ρουγκάνι της Γιουβέντους και ο άλλος είναι ο 24χρονος Αργεντινός της Φέγενορντ, Μάρκος Σένεσι.

Πάντως, από τον Ολυμπιακό επιμένουν πως δεν υπάρχει θέμα με τον Κώστα Μανωλά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από