Άνετα τη Σαμπντόρια η Νάπολι (0-4) – Πήρε βαθμό στο τέλος η Λάτσιο (1-1)

Η Νάπολι είχε εύκολο βράδυ απέναντι στη Σαμπντόρια περνώντας με σκορ 0-4 από τη Γένοβα, ενώ η Τορίνο ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τη Λάτσιο (1-1).

Σημειώνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Νάπολι πέρασε ένα εύκολο βράδυ απέναντι στη Σαμπντόρια, της οποίας και επικράτησε με σκορ 0-4 στη Γένοβα, ανεβαίνοντας στην κορυφή της Serie A.

To σκορ για τους Παρτενοπέι άνοιξε ο Όσιμεν μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, για να έρθει ο Φαμπιάν Ρουίθ στο 39′ και να σημειώσει το 0-2, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, πέρασε ως αλλαγή ο Κώστας Μανωλάς, με τον Όσιμεν ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και τον Ζιελίνσκι να ολοκληρώνει τον θρίαμβο στο 59′ για το 0-4.

Ο Ιμόμπιλε γλίτωσε στο τέλος τη Λάτσιο

Στο άλλο ματς που διεξήχθη την ίδια ώρα, η Λάτσιο κατάφερε να πάρει τον «χρυσό» βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Τορίνο (1-1), χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Τσίρο Ιμόμπιλε.

Όλα έγιναν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, με τον Πιάτσα να δίνει το προβάδισμα στην «γκρανάτα» στο 76′ για το 1-0. Ωστόσο στις καθυστερήσεις, οι Λατσιάλοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Ιμόμπιλε να αναλαμβάνει την ευθύνη και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από