Γιουβέντους – Σαμπντόρια 3-2

Η Γιουβέντους πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Serie A επικρατώντας με 3-2 της Σαμπντόρια, με τον Ντιμπάλα να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Η Γιουβέντους επικράτησε 3-2 της Σαμπντόρια για την 6η αγωνιστική της Serie A, πετυχαίνοντας τη 2η φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα.

Έτσι, οι «μπιανκονέρι» ανέβηκαν στην 9η θέση με 8 βαθμούς, ωστόσο υπάρχει ανησυχία στις τάξεις της ιταλικής ομάδας καθώς ο Πάολο Ντιμπάλα αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 10′ χάρη σε τρομερό σουτ του Ντιμπάλα από το ύψος της περιοχής, ο οποίος έκανε το 1-0.

Ο Αργεντίνος στη συνέχεια τραυματίστηκε και πέρασε εκτός παιχνιδιού, αλλά η Γιουβέντους κατάφερε να πετύχει το 2-0 με πέναλτι του Μπονούτσι στο 43′, με την Σαμπντόρια να μειώνει σε 2-1 με τον Γιοσίντα στο 44′.

Η ομάδα του Αλέγκρι πέτυχε το 3-1 με τον Λοκατέλι στο 57′, έχασε αρκετές ευκαιρίες, με τη Σαμπντόρια να σκοράρει στο 83′, με τον Καντρέβα να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Γιουβέντους: Περίν, Μπονούτσι, Nτε Λιχτ, Σάντρο, Κουαδράδο, Μπεντανκούρ, Λοκατέλι, Μπερναρντέσκι, Κιέζα, Ντιμπάλα, Μοράτα

Σαμπντόρια: Αουντέρο, Μπερεσίνσκι, Γιοσίντα, Κόλεϊ, Μούρου, Ντεπάολι. Καντρέβα, Θόρσμπι, Έκνταλ, Καπούτο, Κουαλιαρέλα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από