Μουρίνιο – «Στη θέση του Ζανιόλο θα είχα αποχωρήσει από τη Serie A»

Ο τεχνικός της Ρόμα Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ήττα της Ρόμα από την Μπολόνια έκανε ειδική μνεία στον ποδοσφαιριστή του Νικολό Ζανιόλο τονίζοντας πως αν ήταν στην θέση του θα έφευγε από τη Serie A.

Η Ρόμα ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Μπολόνιας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Serie A. Η φορμαρισμένη ομάδα του Σίνισα Μιχάιλοβιτς βρήκε το νικηφόρο τέρμα με σκόρερ τον Ματίας Σβάνμπεργκ στο 35′ και στη συνέχεια κατάφερε να διαφυλάξει το υπέρ της 1-0 το οποίο της χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο εν όψει της συνέχειας.

Από την άλλη πλευρά ο Ζοσέ Μουρίνιο είδε την ομάδα του να παραμένει στην 5η θέση της βαθμολογίας με τον Πορτογάλο τεχνικό μετά το σφύριγμα της λήξης να στέκεται στην διαιτησία του αγώνα. Επιπλέον ο 58χρονος τεχνικός έκανε ειδική αναφορά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Νίκολο Ζανιόλο αναφέροντας χαρακτηριστικά πως θα ήταν καλύτερα για εκείνον να αποχωρήσει από το ιταλικό πρωτάθλημα λόγω των φάουλ που δέχεται.

«Οι παίκτες της Μπολόνια διέλυσαν τον Ζανιόλο. Μιλάω ενάντια στα συμφέροντά μου, αλλά αν ήμουν ο Ζανιόλο θα άρχιζα να σκέφτομαι να φύγω από τη Serie A για πολύ καιρό, επειδή νιώθω άσχημα γι’ αυτόν, για όσα έχει να υποστεί»

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από