Νίκη «ανάσα» για την Σπέτσια των Βέρντε,Νικολάου

Η Σπέτσια επικράτησε με 2-0 της Κάλιαρι με την ομάδα των Βέρντε και Νικολόυ να κάνει αποφασιστικό βήμα προς την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Στο 2-2 έμεινε η Σαλερλιτάνα με την Σασουόλο με τον Γιώργο Κυριακόπουλο να έχει ασίστ για τους φιλοξενούμενους.

Βαθιά βαθμολογική… ανάσα πήρε η Σπέτσια η οποία επικράτησε με 2-0 επι της Κάλιαρι. Η παρέα των Βέρντε και Νικολάου έκανε έτσι ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της απέναντι στην Κάλιαρι, η οποία είχε καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης τον Μπάμπη Λυκογιάννη στον πάγκο της.

Ο Έρλιτς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 55′, ενώ ένα εικοσάλεπτο αργότερα η Σπέτσια βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον να γράφει το τελικό 2-0.

Στο άλλο ματς που διεξήχθη την ίδια ώρα, Σαλερνιτάνα και Σασουόλο έμειναν στο 2-2. Ο Μπονατσόλι στο 8’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά ο Σκαμάκα στο 20’ μετά από υπέροχη σέντρα του Κυριακόπουλου για το 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα δε, ο Τραορέ έφερε… τούμπα το σκορ για τη Σασουόλο, η οποία πήγε στο ημίχρονο με το προβάδισμα (1-2). Ο Ρασπαντόρι στο 59’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και αυτό έπαιξε κομβικό ρόλο ώστε οι γηπεδούχοι να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Τζούριτς στο 81’ για το τελικό 2-2.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από