Σπέτσια – Λάτσιο 3-4: «Απόδραση» στο 90′ για τη Λάτσιο

Η Λάτσιο επικράτησε με 4-3 της Σπέτσια εκτός έδρας σε ένα συναρπαστικό ματς χάρη σε γκολ του Ατσέρμπι στο 90' για την 35η αγωνιστική της Serie A.

Με γκολ του Φραντσέσκο Ατσέρμπι στο 90ο λεπτό η Λάτσιο επιβλήθηκε με 4-3 της Σπέτσια για την 35η αγωνιστική της Serie A.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Μαυρίτσιο Σάρι έφτασε τους 59 βαθμούς και έχει το πάνω χέρι για την έξοδο στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Η ομάδα της Σπέτσια έμεινε στους 33 βαθμούς και είναι στη 16η θέση.

Ο αγώνας είχε συγκλονιστική εξέλιξη. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Αμιάν.

Ο Ιμόμπιλε ισοφάρισε στο 33΄αλλά ο Αγκούντελο έχει και πάλι προβάδισμα στην Σπέτσια. Στο 54ο λεπτό ο Προβεντέλ ισοφάρισε σε 2-2 αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Χριστόφ έδωσε και πάλι το πάνω χέρι στους γηπεδούχους.

Ο Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς έφερε το ματς στα ίσα στο 68’. Όλα έδειχναν ότι το ματς θα ολοκληρωνόταν χωρίς νικήτρια ομάδα αλλά ο Ατσέρμπι είχε άλλη άποψη και έδωσε τη νίκη στη Λάτσιο στο 90’.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Χριστόφ, Αμιάν, Νικολάου, Ρέκα, Ματζιόρε (81’ Μπαζτόνι), Κίβιορ, Βέρντε (78’ Αντίστ), Αγούδελο (81’ Κοβαλένκο), Γκιασί, Μανάι (90′ Σαλσίδο)

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Πάτρικ (86’ Λουίζ Φελίπε), Λατσάρι, Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Σάβιτς, Κατάλντι (90+3’ Πετσίνι), Μπάσιτς (59’ Αλμπέρτο), Άντερσον (90+3’ Ρομέρο), Ιμόμπιλε, Τζακάνι

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από