Νάπολι – Τορίνο 3-1: Ασταμάτητο τρένο…

Η Νάπολι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο (3-1) την Τορίνο και ανέβηκε στην κορυφή με +3 από τη δεύτερη Αταλάντα.

Σούπερ Νάπολι στην κορυφή της Serie A! Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έστησε πάρτι κόντρα στην Τορίνο τελειώνοντας το ματς από το πρώτο ημίχρονο και με το 3-1 ανέβηκε στην πρώτη θέση με +3 από την Αταλάντα η οποία έχει βέβαια ματς λιγότερο.

Στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς η Νάπολι άνοιξε το σκορ. Στο 6ο λεπτό συγκεκριμένα, ο Μάριο Ρουί σέντραρε από αριστερά και ο Ανγκισά με κεφαλιά έκανε το 1-0 ενώ έξι λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έκανε και το 2-0 με υπέροχη ατομική προσπάθεια και σουτ στην κλειστή γωνία του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς.

Διαβάστε επίσης: Η ομιλία-μήνυμα του Μίτσελ και οι δοκιμές με Μαρσέλο, που θέλει… αποστολή με Ατρόμητο!

Ο απίθανος Κβαρατσχέλια δεν θα μπορούσε να λείπει και στο 37′ έγραψε το 3-0 με διαγώνιο πλασέ. Στο 43′ ο Σανάμπρια με σουτ μείωσε σε 3-1 για την Τορίνο, η οποία δεν μπόρεσε να μπει ποτέ όμως στο ματς.

Νάπολι: Μερέτ, Μάριο Ρουί (82’ Ολιβέρα), Ντι Λορέντζο, Κιμ, Ραχμάνι, Λομπότκα, Ζιελίνσκι (62’ Εντομπελέ), Ανγκισά, Κβαρατσχέλια (80’ Ελμάς), Πολιτάνο (68’ Λοσάνο), Ραζπαντόρι (62’ Σιμεόνε)

Τορίνο: Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Ντζιντζί, Ροντρίγκες (85’ Σχουρς), Μπουοντζιόρνο, Σινγκό (85’ καραμό), Λατσάρο (74’ Άια), Λινέτι (74’ Αντοπό), Λούκιτς, Μίραντσουκ (69’ Ράντονιτς), Βλάσιτς, Σανάμπρια

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από