Στέφανο Σορεντίνο : «Αν δεν ήταν ο Τσιρίλο δεν θα έπαιζα ακόμη ποδόσφαιρο» (pic)

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον συμπατριώτη του και πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Μπρούνο Τσιρίλο, ο τερματοφύλακας της Κίεβο Βερόνα, Στέφανο Σορεντίνο.

Τι και αν είναι 39 ετών; Ο Στέφανο Σορεντίνο παραμένει στις επάλξεις και είναι ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ της Serie A με την Κιέβο Βερόνα.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο μπορεί να μην γινόταν ποτέ αν ο έμπειρος γκολκίπερ δεν είχε γνωρίσει τον Μπρούνο Τσιρίλο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες από το 2005 ως και το 2007 στην ΑΕΚ, όπως έκανε γνωστό μέσω του μηνύματος που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Παράλληλα, οι δύο Ιταλοί δεν ξέχασαν να στείλουν τις ευχές τους στην Ένωση που έγινε 94 ετών.

Αναλυτικά το μήνυμα του Στέφανο Σορεντίνο:

«Στην Αθήνα τον έλεγαν «Sexy Bruno» γιατί μια φορά, ανέβασε τα παντελόνια του και όλος ο κόσμος είδε το μηρό του. Ωραίες στιγμές. Μαζί φορέσαμε τη φανέλα της ΑΕΚ, ήμασταν οι πρώτοι Ιταλοί.

Δύο φανταστικά χρόνια. Νικήσαμε τη Μίλαν στο Champions League. Ήταν το 2007. Συμπαίκτες εντός κι εκτός γηπέδου, ήμασταν γείτονες.

Ήταν ο Μπρούνο, αυτός που με βοήθησε μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και με πήγε στο νοσοκομείο. Εάν συνεχίζω να κάνω αυτή τη δουλειά, είναι χάρη σε αυτόν. Σήμερα, είναι τα γενέθλια της ΑΕΚ και ο Μπρούνο ήλθε να με επισκεφτεί.

Και κάθε φορά που τον βλέπω ξανά, συνεχίζω να τον φωνάζω «Sexy Bruno»».

 

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από