Νάπολι – Φροζινόνε 2-2: Δεν υπάρχει σωτηρία… (vid)

Μετά τη νίκη επί της Μόντσα η Νάπολι επέστρεψε στις αποτυχίες καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Φροζινόνε και βλέπει την Ευρώπη να απομακρύνεται.

Εξαίρεση φαίνεται πως ήταν για τη Νάπολι η εκτός έδρας νίκη επί της Μόντσα. Υπό το βλέμμα του Λουτσιάνο Σπαλέτι που επέστρεψε στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και αποθεώθηκε, οι «παρτενοπέι» έμειναν στο 2-2 με τη Φροζινόνε για την 32η αγωνιστική της Serie A και έχασαν ακόμη περισσότερο έδαφος για την Ευρώπη. Μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς για τους γηπεδούχους, σημαντικός βαθμός στη μάχη της παραμονής για τους φιλοξενούμενους.

Η Νάπολι μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 16’ με τον Πολιτάνο ενώ στο 30′ ο Ζουλέ έχασε πέναλτι για τη Φροζινόνε. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 50′ με τον Τσεντίρα. Στο 63′ ο Οσιμέν μπήκε στην πορεία της μπάλας από σουτ του Κβαρατσχέλια κι έκανε το 2-1, αλλά η Φροζινόνε απάντησε ξανά με κεφαλιά του Τσεντίρα. Στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων η Νάπολι έμεινε και με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μάριο Ρούι.

Διαβάστε επίσης: Ο 28ος τελικός του Τσιτσιπά, η μάχη για τον 11ο τίτλο και η επιστροφή στο Top-10 (vids)

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Έστιγκαρντ, Ρούι, Ανγκισά (85′ Σιμεόνε), Λομπότκα, Ζιελίνσκι (78′ Καγιούστε), Πολιτάνο (77′ Ρασπαντόρι), Οσιμέν, Κβαρατσχέλια

Φροζινόνε: Τουράτι, Οκόλι, Ρομανιόλι, Λιρόλα, Τζορτέα, Μπαρενετσέα, Ματσιτέλι, Βαλέρι, Σουλέ (78′ Σεκ), Μπρεσιανίνι (78′ Ρεϊνιέρ), Τσεντίρα

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Νάπολι – Φροζινόνε:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από