Γιουβέντους : Περνάει ιατρικά ο Κανσέλο και υπογράφει με 40.000.000 €

Μόνο τα ιατρικά τεστ απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ζοάο Κανσέλο από τη Βαλένθια στη Γιουβέντους αντι του ποσού των 40.000.000 €.

Μόνο τα ιατρικά τεστ απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ζοάο Κανσέλο από τη Βαλένθια στη Γιουβέντους αντι του ποσού των 40.000.000 €.

Ο Πορτογάλος δεξιός αμυντικός βρίσκεται στο Τορίνο για να εξεταστεί από την ιατρική ομάδα των «Μπιανκονέρι» και να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στην Ιταλία.

Ο 24χρονος ακραίος μπακ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ίντερ, ως δανεικός από τις «νυχτερίδες», και πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν. Οι «νερατζούρι» προσπάθησαν να τον αποκτήσουν, αλλά η Γιουβέντους κινήθηκε γρήγορα και με την μεγαλύτερη ευχέρεια χρημάτων που διαθέτει, σε σχέση με τους Μιλανέζους, θα τον ντύσει στα ασπρόμαυρα.

Ο Ζοάο Κανσέλο ξεκίνησε την καριέρα του στη Μπενφίκα και η Βαλένθια τον έφερε στο Μεστάγια το 2015, αφού μία σεζόν πριν τον είχε «δοκιμάσει» ως δανεικό. Ο Κανσέλο έχει αγωνιστεί σ’ όλες τις θέσεις της δεξιάς πτέρυγας και τα κύρια χαρακτηρίστηκα του είναι η ταχύτητα και η υψηλή τεχνική του. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε 29 φορές και είχε 1 γκολ και 4 ασίστ.

Η Γιούβε έχασε τον Στέφαν Λιχτστάινερ, ο οποίος μετακόμισε στο Λονδίνο και την Άρσεναλ και ο Κανσέλο απ’ ότι φαίνεται θα είναι ο αντικαταστάτης του. Ο Πορτογάλος είναι ιδανικός για να καλύψει τη δεξιά πτέρυγα των Γιουβεντίνων στο 3-5-2 του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από