Ιατρικά στην Πάρμα ο Μπρούνο Άλβες

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, αποχωρεί από τους Ρέιντζερς και έχει συμφωνήσει με την Πάρμα για την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου.

Η Πάρμα επανήλθε δυναμικά στη Serie A, μετά από τρία χρόνια και ισάριθμες ανόδους, αφού η χρεωκοπία την είχε οδηγήσει στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Στο πλαίσιο αυτό, η ιταλική ομάδα επιχειρεί να ενισχυθεί αρκετά ώστε να μην κινδυνέψει με υποβιβασμό τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με τα εγχώρια ΜΜΕ, ο τελευταίος παίκτης με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία για να τον αποκτήσει είναι ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ και πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Πορτογαλίας, Μπρούνο Άλβες.

Ο 36χρονος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τους Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ και όπως όλα δείχνουν, η Πάρμα θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Την Τετάρτη (04/07) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ιταλικό σύλλογο.

Με τη φανέλα της σκωτσέζικης ομάδας πρόλαβε να πραγματοποιήσει 25 εμφανίσεις και να πετύχει 2 γκολ, ενώ παίκτης της ΑΕΚ υπήρξε την περίοδο 2004-2005.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από