Μίλαν : Πάει για το «μπαμ» με Κόντε

Ο Βιτσέντζο Μοντέλα είναι υπό κρίση και ο Αντόνιο Κόντε έρχεται στο προσκήνιο για τη Μίλαν, η οποία σκοπεύει να φέρει τον τεχνικό της Τσέλσι πίσω στην πατρίδα του

Η Μίλαν δαπάνησε ένα σωρό λεφτά (210 εκατ. ευρώ) προκειμένου να ενισχυθεί επαρκώς και να κάνει πορεία πρωταθλητισμού στη φετινή Serie A, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει μέχρι στιγμής.

Πολλά… σύννεφα φαίνεται ότι υπάρχουν πάνω από το κεφάλι του Βιντσέντζο Μοντέλο παρά την επίσημη στήριξη από τη Μίλαν. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δει την πόρτα της εξόδου εάν οι «ροσονέρι» συνεχίσουν να μην αποδίδουν στον βαθμό που περιμένουν στο Μίλάνο.

Ο Αντόνιο Κόντε θεωρείται ο ιδανικός αντικαταστάτης του, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Sky Italia. Ο πρωταθλητής Αγγλίας με την Τσέλσι, δεν διανύει την καλύτερη περίοδό του με την ομάδα του Λονδίνου, εξαιτίας της άσχημης σχέσης που φαίνεται να έχει με τον ιδιοκτήτη των «μπλε», Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Η Μίλαν θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Κόντε «ψάχνεται» και να τον κάνει «ροσονέρι», καθώς θεωρεί ότι είναι ο ιδανικός για να… τρέξει το πανάκριβο πρότζεκτ της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από