Κουαδράδο : Παραχώρησε το «7» στον Κριστιάνο

Ο Χουάν Κουαδράδο δεν θα φοράει το «Νο7» τη νέα χρονιά στη Γιουβέντους, καθώς το παραχώρησε στον νέο του συμπαίκτη στους μπιανκονέρι, Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Γιουβέντους έχει ολοκληρωθεί με τη βέκια σινιόρα να αποκτάει τον Κριστιάνο Ρονάλντο με ετήσιες απολαβές 30 εκατ. ευρώ για τέσσερα χρόνια.

Ο Πορτογάλος σταρ αναμφίβολα θα έχει ότι ζητήσει στους μπιανκονέρι και ήδη έχουν ξεκινήσει να γίνονται πράξη τα πρώτα «θέλω» του. Συγκεκριμένα, ο Ρονάλντο σε όποια ομάδα έπαιζε φορούσε τον αριθμό «7» κι αυτό πρόκειται να συμβεί και στη Γιουβέντους.

Παρά το γεγονός πως ο αριθμός αυτός ανήκει σε άλλον ο Ρονάλντο θα είναι ο παίκτης που θα έχει στην πλάτη το «7», διότι είναι ο αγαπημένος του αριθμός. Ο προκάτοχός της φανέλας, Χουάν Κουαδράδο, δεν θα μπορούσε παρά να κάνει στην… άκρη, παραδίδοντας με κάθε επισημότητα τον συγκεκριμένο αριθμό στον CR7.

«Η χαρά να λαμβάνεις, η ευχαρίστηση να προσφέρεις, να είσαι ευλογημένος Κριστιάνο σε αυτή τη νέα σου περιπέτεια», έγραψε χαρακτηριστικάο 30χρονος Κολομβιανός άσος.

Δείτε το ποστάρισμα του Κουαδράδο στο Twitter:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από