Ο Αντσελότι τραγουδάει στην παρουσίαση της Νάπολι

Στη διάρκεια της παρουσίασης της Νάπολι, ο Κάρλο Αντσελότι πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε γνωστό ιταλικό τραγούδι, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο.

Η παρουσίαση της Νάπολι της νέας σεζόν πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (28/07), με άπαντες από το τεχνικό επιτελείο και την ομάδα να δίνουν το παρόν στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία χιλιάδων φίλων της. Ανάμεσα στους πρώτους και ο νέος τεχνικός των «παρτονοπέι», ο Κάρλο Αντσελότι, που αντικατέστησε τον Μαουρίτσιο Σάρι στην άκρη του πάγκου μετά το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπάγερν Μονάχου ήταν εκείνος που «έκλεψε» την παράσταση, όχι όμως επειδή ήταν το πιο «φρέσκο» πρόσωπο στη νέα Νάπολι. Ο λόγος είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο 59χρονος Ιταλός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συντονιστή της εκδήλωσης και επέδειξε τις φωνητικές ικανότητές του για μερικά δευτερόλεπτα.

Συγκεκριμένα, ο Αντσελότι πήρε το μικρόφωνο, τραγούδησε το «I migliori anni della nostra vita» και αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους. Η πρώτη εκτέλεση του εν λόγω κομματιού ανήκει στον Ρενάτο Ζέρο και πραγματοποιήθηκε το 1995.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από