Τα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου αναφέρουν πως οι νερατζούρι συμφώνησαν με τον 49χρονο τεχνικό για ανανέωση της συνεργασίας τους, μια μέρα πριν την μεγάλη ρεβάνς με την Μπάγερν για το Champions League
Η Ίντερ θα φιλοξενήσει σήμερα το βράδυ (16/4) την Μπάγερν στο Μιλάνο και οι νερατζούρι θέλουν να «σφραγίσουν» το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League.
Η ιταλική ομάδα είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς, στο Μόναχο, με 2-1 κι έχει ασφαλώς το προβάδισμα αλλά ένα παιχνίδι με την Μπάγερν είναι πάντα δύσκολο κι αυτό το ξέρουν καλά οι γηπεδούχοι.
Διαβάστε επίσης: Μπάγερν Μονάχου – Ερυθρός Αστέρας 97-93 (84-84 κ.δ): Εκτός συνέχειας ο Σφαιρόπουλος… συνεχίζουν οι Βαυαροί
Αυτό πάντως που είναι δεδομένο αφορά την «επανάσταση» που έχει κάνει στο Μιλάνο ο προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντσάγκι καθώς ο Ιταλός τεχνικός είναι ο αναμορφωτής των νερατζούρι.
Όλοι αναγνωρίζουν πως ο προπονητής της Ίντερ είναι αυτός που έχει κάνει την διαφορά με την δουλειά του και η διοίκηση του συλλόγου φρόντισε να ανταμείψει τον 49χρονο προπονητή.
Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, Ίντερ και Ιντσάγκι συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους και ο τεχνικός της ομάδας του Μιλάνου θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα χρήματα που θα πάρει ο Ιντσάγκι βάσει του νέου συμβολαίου του, θα είναι 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ξεπερνώντας έτσι τον τεχνικό της Νάπολι, Αντόνιο Κόντε.
Ο Ιντσάγκι γίνεται πλέον ο πιο καλά αμειβόμενος προπονητής στην Serie A και είναι προφανές πως οι ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου έκαναν ότι περνά από το χέρι τους για να τον πείσουν να συνεχίσει στην Ίντερ.
Η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς νερατζούρι αναμένεται τις επόμενες καθώς αυτό που προέχει τώρα για την Ίντερ είναι η κατάκτηση της πρόκρισης στα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Η κίνηση που έκανε πάντως η διοίκηση της ιταλικής ομάδας φανερώνει και τα μεγάλα σχέδια που έχει για το μέλλον, καθώς υπήρχαν πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι που… γλυκοκοιτούσαν τον προπονητή της Ίντερ, αλλά οι νερατζούρι φρόντισαν να τους… κόψουν τον βήχα.
Δεν είναι τυχαίο πως υπήρχαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ακόμα και για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία σκέφτεται την απομάκρυνση και του Ρούμπερν Αμορίμ.
Ο Ιντσάγκι όμως θα παραμείνει στο «τιμόνι» της ομάδας του Μιλάνου μετά την συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου και η είδηση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους οπαδούς της Ίντερ, κάτι που άλλωστε φάνηκε και από τα χιλιάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο 49χρονος τεχνικός αναμένεται να γνωρίσει αύριο την αποθέωση από τους οπαδούς της Ίντερ, οι οποίοι θα γεμίσουν τις εξέδρες του Μεάτσα για να ενισχύσουν την ομάδα τους στον μεγάλο προημιτελικό απέναντι στην Μπάγερν.
Το αυριανό θα είναι το 207ο παιχνίδι του Ιντσάγκι στον πάγκο του ιταλικού συλλόγου και πρέπει να σημειωθεί ότι μόλις τρεις προπονητές στην ιστορία του συλλόγου, έχουν περισσότερα παιχνίδια στην τεχνική ηγεσία της Ίντερ.
Θυμίζουμε ότι ο Ιντσάγκι είχε αναλάβει τα «ηνία» της ομάδας του Μιλάνου το 2021, μετά από μια πενταετή θητεία στον πάγκο της Λάτσιο.