«Πολυβόλο» η Φιορεντίνα, νέα γκέλα για την Ιντερ

Οι Βιόλα διέλυσαν 6-1 την Κιέβο, νέο στραβοπάτημα για τους Νερατζούρι, που ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Τορίνο.  

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά έξι γκολ πέτυχε η Φιορεντίνα στο παιχνίδι με την Κιέβο, για τη δεύτερη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι Βιόλα δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην αντίπαλό τους και τη διέλυσαν με 6-1. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Μιλένκοβιτς στο 8’, με τον Ζέρσον στο 42’ να κάνει το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε καταιγισμός από γκολ, με τον Μπενάσι στο 49’ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0 και τον Κιέζα στο 71’ να σκοράρει για το 4-0 της Φιορεντίνα. Οι φιλοξενούμενοι στο 76’ μείωσαν σε 4-1 με τον Τόμοβιτς και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι σκόραραν άλλες δύο φορές με τους Μπενάσι (90’) και Σιμεόνε (90+3’) για το τελικό 6-1.

Οι συνθέσεις:

Φιορεντίνα: Λαφόν, Μιλένκοβιτς, Πεσέλα, Βίτορ Ούγκο, Μπιράγκι, Φερνάντες, Μπενάσι, Ζέρσον, Εϊσερίκ, Κιέζα, Σιμεόνε.

Κιέβο: Σέκουλιν, Ντεπάολι, Ροσετίνι, Τόμοβιτς, Γιαροσίνσκι, Ριγκόνι, Ραντοβάνοβιτς, Χέτεμαϊ, Μπίρσα, Στεπίνσκι, Τζακερίνι.

Συνεχίζει χωρίς νίκη η Ιντερ

Από γκέλα σε γκέλα πηγαίνει η Ιντερ, με την ομάδα του Σπαλέτι να μένει για δεύτερο παιχνίδι χωρίς νίκη. Οι γηπεδούχοι το βράδυ της Κυριακής αντιμετώπισαν την Τορίνο και παρότι προηγήθηκαν με 2-0 δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Στο 6’ ο Πέρισιτς έκανε το 1-0 για τους Νερατζούρι και στο 32’ ο Ντε Βράι πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα χρώματα της Ιντερ για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, δεν το έβαλαν κάτω και με γκολ των Μπελότι (55’) και Μεϊτέ (68’) πάγωσαν το Μεάτσα και ανάγκασαν την Ιντερ σε ένα ακόμα στραβοπάτημα.

Οι συνθέσεις:

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Βρσάλικο (72′ Κεϊτά Μπαλντέ), Σκρίνιαρ, Ντε Βράι, Ντ’ Αμπρόζιο, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Ασαμόα (66′ Νταλμπέρ), Πολιτάνο (92′ Μαρτίνες), Πέρισιτς, Ικάρντι.

Τορίνο: Σιρίγκου, Ν’ Κουλού, Μορέτι, Ντε Σιλβέστρι, Σοριάνο (60′ Λιάγιτς), Ρινκόν, Μεϊτέ, Ανσάλντι (22′ Αϊνα), Ιάγο Φαλκέ (88′ Λούκιτς), Μπελότι.

Τα αποτελέσματα των αγώνων που άρχισαν στις 21:30

Ίντερ – Τορίνο 2-2

Φιορεντίνα – Κιέβο Βερόνα 6-1

Κάλιαρι – Σασουόλο 2-2

Ουντινέζε – Σαμπντόρια 1-0

Τζένοα – Έμπολι 2-1

Φροζινόνε – Μπολόνια 0-0

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από