Κόμο – Ρόμα 2-1: Ανατροπή τετράδας για τους γηπεδούχους – Σκόραρε ο Δουβίκας

Η Κόμο αν και βρέθηκε να χάνει έφτασε στην ανατροπή, επικρατώντας με 2-1 της Ρόμα και πάτησε στην τετράδια της Serie A, έστω και προσωρινά.

Η Κόμο πέτυχε μια τεράστια νίκη και μάλιστα με ανατροπή απέναντι στη Ρόμα με 2-1 για την 29η αγωνιστική της Serie A και πάτησε έστω και προσωρινά στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι προσπέρασαν την Ρόμα φτάνοντας τους 54 βαθμούς, την ώρα που οι Ρωμαίοι έμειναν στους 51 και στην 6η θέση, ενώ στους 53 βρίσκεται η Γιουβέντους με ματς λιγότερο.

Διαβάστε επίσης: Αποδοκιμασίες στους παίκτες από τον κόσμο του Παναθηναϊκού – Τι τους είπε ο Αταμάν

Η Ρόμα προηγήθηκε νωρίς στο ματς με τον Μάλεν, μόλις στο 7ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Δουβίκας ήρθε από τον πάγκο για την Κόμο στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και ισοφάρισε σε 1-1 στο 59ο λεπτό της συνάντησης έπειτα από ασίστ του Βάλε.

Στο 64′ η Ρόμα έμεινε με 10 παίκτες με τον Γουέσλι να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 79′ ο Ντιέγκο Κάρλος υπέγραψε την ανατροπή και τη νίκη των γηπεδούχων, οι οποίοι πήραν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής της Serie A

Παρασκευή 13/03

Τορίνο-Πάρμα 4-1
(3′ Σιμεόνε, 55′ αυτ.Ντελπράτο, 57′ αυτ.Κεϊτά, 90’+1′ Ντουβάν – 20′ Πελεγκρίνο)

Σάββατο 14/03
Ίντερ-Αταλάντα 1-1
(26′ Εσπόζιτο – 82′ Κρστόβιτς)

Νάπολι-Λέτσε 2-1
(46′ Χόιλουντ, 67′ Πολιτάνο – 3′ Ζίμπερτ)

Ουντινέζε-Γιουβέντους 0-1
(38′ Μπογκά)

Κυριακή 15/03
Βερόνα-Τζένοα 0-2
Πίζα-Κάλιαρι 3-1
Σασουόλο-Μπολόνια 0-1

Κόμο-Ρόμα 2-1
Λάτσιο-Μίλαν (21:45)

Δευτέρα 16/03
Κρεμονέζε-Φιορεντίνα (21:45)

Η βαθμολογία

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από