Παρελθόν από τη Λάτσιο ο Σάρι, τον αντικαθιστά ο Γκατούζο (vid)

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αποχώρησε από τον πάγκο της Λάτσιο, με τον Τζενάρο Γκατούζο να είναι έτοιμος να αναλάβει.

Και η δεύτερη θητεία του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Λάτσιο ολοκληρώθηκε! Μετά από μία σεζόν με πάρα πολλά προβλήματα σε κάθε επίπεδο, η ομάδα της Ρώμης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό που οδεύει στην Αταλάντα.

«Η Λάτσιο ανακοινώνει ότι έχει καταθέσει στη Serie A League την αμοιβαία λύση της εργασιακής σχέσης με τον προπονητή Μαουρίτσιο Σάρι και το επιτελείο του. Ο σύλλογος αναγνωρίζει τη λύση της επαγγελματικής σχέσης και εκφράζει τις καλύτερες ευχές του στον προπονητή και το επιτελείο του για τη συνέχιση της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας».

Διαβάστε επίσης: To ξέφρενο πάρτι των πρωταθλητών Ευρώπης: Ο χορός, το τραγούδι και η βουτιά του Φουρνιέ στην πισίνα (vid)

Στη θέση του, όλα δείχνουν, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», αναμένεται να προσληφθεί ο Τζενάρο Γκατούζο. Λίγους μήνες μετά την αποτυχία του με την Εθνική Ιταλίας η οποία έμεινε για άλλη μία φορά εκτός Μουντιάλ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από