Στην κούρσα και η Τορίνο για τον Ντάνιελ Μπραγκάνσα - Τι αναφέρει το ρεπορτάζ της «A Bola» για τον παίκτη που έχει στα ραντάρ του και ο ΠΑΟΚ
Το όνομα του Ντάνιελ Μπραγκάνσα φιγουράρει στο μεταγραφικό ρεπορτάζ, με την «A Bola» να αναφέρει ότι η Τορίνο κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ίβηρα μέσου.
Συγκεκριμένα, το γνωστό Μέσο στο ρεπορτάζ του τονίζει ότι η οικονομική πρόταση των Ιταλών κυμαίνεται στα 5 με 7 εκατ. ευρώ, ενώ η Σπόρτινγκ περιμένει και το πώς θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ, που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη.
Θυμίζουμε ότι οι πρωταθλητές Πορτογαλίας αξιώνουν ένα ποσό γύρω στα 10 με 12 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Μπραγκάνσα.
Από εκεί και πέρα, όπως επιβεβαιώνει και η «Record» ο Δικέφαλος έχει ήδη πραγματοποιήσει επαφές με τη Σπόρτινγκ.
Υπενθυμίζεται ότι εδώ και λίγες ημέρες ο 27χρονος μεσοεπιθετικός προπονείται ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρουί Μπόρζες, ενώ το συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2027.