Έμπολι – Γιουβέντους 1-2

Με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο η Γιουβέντους ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 και επικράτησε της Έμπολι με 2-1.

Η Γιουβέντους βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ στο παιχνίδι κόντρα στην Έμπολι, αλλά έφερε «τούμπα» το ματς και επικράτησε με 2-1, με τον εξαιρετικό Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει τα δύο γκολ της ανατροπής.

Οι «μπιανκονέρι» πήγαιναν στην έδρα της Έμπολι, έχοντας 4 στα 4 στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Οι γηπεδούχοι δίνουν την μάχη της παραμονής αλλά σε παιχνίδια όπως αυτό κόντρα στη Γιούβε δύσκολα περιμένουν βαθμούς. Παρόλα αυτά η Έμπολι κατάφερε να σκοράρει πρώτη με τον Καπούτο στο 28′, βάζοντας τους Γιουβεντίνους με την πλάτη στον τοίχο. Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0 στα πρώτα 45 λεπτά, αγχώνοντας κι άλλο την Γιουβέντους.

Στο δεύτερο μέρος οι πρωταθλητές Ιταλίας βγήκαν «αφρισμένοι» και έκλεισαν τους γηπεδούχους στα καρέ τους. Με το γήπεδο να γέρνει φαινόταν ότι το 1-1 ήταν θέμα χρόνου και η μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση ήρθε στο 54ο λεπτό, όταν ο Μπενάσερ υπέπεσε σε πέναλτι. Ο Κριστιάνο εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών και οι φιλοξενούμενοι είχαν μπροστά τους 40 περίπου λεπτά για να φτάσουν στην ολική ανατροπή.

Το γκολ της ανατροπής δεν άργησε να έρθει όμως. Οι «μπιανκονέρι» πίεζαν ασφυκτικά και βρήκαν το δεύτερο γκολ στο 70ο λεπτό. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ολοκλήρωσε αυτό που είχε αρχίσει 14 λεπτά πριν και έγραψε το 2-1 που έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Η Γιούβε παρέμεινε αήττητη στη φετινή Σέριε Α και έφτασε τους 28 βαθμούς, ενώ η Έμπολι που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού παρέμεινε στους 6.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από