Σασουόλο – Μπολόνια 2-2

Η Σασουόλο κατάφερε να πάρει τον βαθμό στο τέλος της αναμέτρησης με την Μπολόνια για τη 10η αγωνιστική της Serie A, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 85ο λεπτό.

H Σασουόλο λίγο έλειψε να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το ματς με την Μπολόνια, καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-1, όμως στο 85ο λεπτό του ματς έκανε το 2-2 και μάλιστα παραλίγο να κάνει και την ολική ανατροπή αφού ο Μάτρι έχασε τεράστια ευκαιρία σε κενή εστία.

Η Μπολόνια στάθηκε εξαιρετικά στο ματς και αν δεν σκόραρε ο Μπόατενγκ πιθανότατα θα έπαιρνε ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη που κάνει για την παραμονή της, όμως ο Γκανέζος σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και έδωσε ανάσα στη Σασουόλο.

Ο Παλάσιο άνοιξε το σκορ για την Μπολόνια μόλις στο 2ο λεπτό με πολύ όμορφο τελείωμα, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τρομερό σουτ του Μάρλον στο 17′. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Φίλιπο Ιντζάγκι πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 56′ με σκόρερ τον Εμπαγέ, αλλά ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ με εύστοχη εκτέλεση από την άσπρη βούλα έσωσε τον βαθμό για τους γηπεδούχους στο 85ο λεπτό.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από