Αταλάντα – Μπενεβέντο 1-0

Σε ακόμη ένα ματς (το έβδομο στην σειρά) η Αταλάντα όχι μόνο δεν έχασε, αλλά, νίκησε εντός έδρας με σκορ 1-0 την Μπενεβέντο.

Συνέχεια στην ανοδική της πορεία έδωσε η Αταλάντα.

Η ομάδα από το Μπέργκαμο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Serie A φιλοξένησε στην έδρα της τις «μάγισσες» της Μπενεβέντο με την γηπεδούχο ομάδα να παίρνει τη νίκη με σκορ 1-0.

Έτσι, η Αταλάντα έφτασε τα επτά ματς χωρίς να έχει χάσει και δείχνει πως μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.

Τώρα όσον αφορά το ματς οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στον αντίποδα οι ποδοσφαιριστές της Μπενεβέντο προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Κάτι που κατάφεραν ως το 75ο λεπτό της αναμέτρησης. Τότε ήταν ο Κριστάντε που με δικό του γκολ παραβίασε την εστία του Μπριγκνόλι με το 1-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η 11αδα της Αταλάντα: Μπερίσα, Μασιέλο, Τολόι (52′ Ίλισιτς), Καστάνιε, Χατεμπόερ, Καλδάρα, Γκόμες (90′ Παλομίνο), Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Κριστάντε, Κορνέλιους (60′ Πετάνια).

Η 11αδα της Μπενεβέντο: Μπρινόλι, Κόστα, Ντι Κιάρα, Τζιμίστο, Βενούτι, Νταλεσάντρο (66′ Κανουτέ), Ντελ Πίντο, Τσίμπας (80′ Μεμούσα), Κατάλντι, Αρμεντέρος (46′ Πούσκας), Λομπάρντι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από