Ρόμα – Σασουόλο 3-1 (vid)

Οι Τζιαλορόσι ξεπέρασαν με ευκολία το εμπόδιο της Σασουόλο και πλέον βρίσκονται στο -1 από την 6η θέση και την Μίλαν.

Στις νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο επέστρεψε η Ρόμα. Η ομάδα του Κώστα Μανωλά κέρδισε στο «Ολίμπικο» με 3-1 την Σασουόλο για την 18η αγωνιστική της Serie A και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Το συγκρότημα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο με το τρίποντο που πήρε έφτασε τους 27 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο -1 από την 6η θέση και την Μίλαν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Περότι. Στο 23’ ο Σικ βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Σασουόλο, πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 2-0. Το 3-0 έκανε ο Ζανιόλο στο 59’ με ένα εκπληκτικό γκολ, που ξεσήκωσε τους φιλάθλους στο Ολίμπικο. Ο νεαρός άσος προσποιήθηκε μπροστά στον πορτιέρο τον φιλοξενούμενων και μόλις τον είδε ότι έπεσε, έσκαψε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το καλύτερο γκολ της αναμέτρησης. Η Σασουόλο το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 90’ με τον Μπαμπακάρ.

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Κολάροβ, Φάσιο, Μανωλάς, Φλορέντσι, Ν’ Ζονζί, Κριστάντε, Ουντέρ, Τζανιόλο (64′ Παστόρε), Περότι (68′ Κλάιφερτ), Σικ (76′ Τζέκο).

Σασουόλο (Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι): Κονσίλι, Φεράρι, Μάρλον, Ντελ Ορκο, Λέμος (46′ Λιρόλα), Μανιανέλι, Μπουραμπιά, Τζούριτσιτς, Μπεράρντι, Μπρινιόλα (63′ Λοκατέλι), Μπαμπακάρ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη της Ρόμα:

Στα άλλα παιχνίδια που διεξήχθησαν το απόγευμα της Τετάρτης, η Σπαλ ήρθε 0-0 με την Ουντινέζε, ενώ η Τορίνο επικράτησε εύκολα με 3-0 της Εμπολι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής της Serie A

Αταλάντα – Γιουβέντους 2-2
Μπολόνια – Λάτσιο 0-2
Κάλιαρι – Τζένοα 1-0
Φιορεντίνα – Πάρμα 0-1
Σαμπντόρια – Κιέβο Βερόνα 2-0
Ρόμα – Σασουόλο 3-1
Σπαλ – Ουντινέζε 0-0
Τορίνο – Εμπολι 3-0
Ιντερ – Νάπολι (21:30)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από